UEDAŞ’tan köy okullarına kitap seferberliği

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
UEDAŞ’tan köy okullarına kitap seferberliği
02 Ara 2015 / Çar 11:13
/ 428 Kez Okundu
| |

Köy okullarına kütüphane kazandırmak amacıyla kitap toplama kampanyası başlatan Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) bu konuda duyarlı vatandaşların desteğini bekliyor.

Bu yıl beş okula kütüphane kurulması hedeflenen proje kapsamında önceden belirlenen okullar UEDAŞ tarafından tadil edilecek ve toplanan kitaplarla kütüphaneler kurulacak.

 

UEDAŞ’ın sosyal sorumluluk kapsamında bu yıl 2.sini düzenlediği “Bi kitap, daha aydınlık bi hayat” projesi kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen kütüphanesi olmayan veya yetersiz olan köy okullarına kütüphane kurulmasını amaçlanıyor.

 

Kampanyaya destek çağırısı

 

Bu kapsamda İnegöl İşletme Müdürlüğü’ne kitap kumbarası konumlandıran UEDAŞ yetkilileri İnegöllülerden kampanyaya destek bekliyor. Köy okullarını kütüphane ile buluşturan kampanya 15 Kasım–15 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek. Düzenlenen kampanyanın sonunda Bursa’da Osmangazi Çaybaşı Ortaokulu ve İnegöl’de Şipali İlkokulu’na kütüphane kurulacak.   

 

UEDAŞ’tan yapılan açıklamada, kitap bağışında bulunarak kampanyaya katılmak isteyenlerin ilköğretim düzeyindeki hikaye, roman ve gençlik klasikleri gibi kullanmadıkları kitaplarını UEDAŞ hizmet noktalarına kitap bırakabileği belirtildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.