MHP İnegöl İlçe Teşkilatı 14. Olağan kongresinde Uğur Bayram tekrar ilçe başkanlığına seçildi.
MHP İnegöl İlçe Kongresi Sani Konukoğlu Konferans salonunda gerçekleşti.Tek liste ile gerçekleşen 14. olağan kongrede Uğur Bayram tekrar ilçe başkanlığına seçildi.
Uğur Bayram yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı ;
Kısa süre önce vefat eden kıymetli abim Fahri İnkaya'yı ve kıymetli ülkücü şehitleri Allah'tan rahmet diliyorum. Türk İslam davasının bir neferinilmaktan büyük bir şeref duyuyorum. Gerçekten rahatını düşünenler bu işe talip olmamalıdır. Yoegunlugumuz bir şikayet degildir ancak bu şekilde insan olmanın onur ve şerefine nail olunur. Yerelde ve genelde tüm zorlukların üzerinde ln geleceğiz. Yetişmiş kadrolarmiz ile güçlü teşkilatımızı ortaya koyacağız. Bu güçlü kadrolarla beldeleri ilçeleri şehirleri yöneteceğiz. Siyasetimiz günü birlik konularla yapmayacağız. Temiz bir siyaset yapacağız. MHP son kaledir MHP Türklüğün son ocağıdır. Allah'ın izni il şehrimizde 3 hilali en güçlü şekilde dalgalandırmak için mücadele edeceğiz.
Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın;
Kongremiz ilçemize ve memleketimize hayırlı olmasini Allah'tan niyaz ediyorum. Cumhur İttifakı çatısı altındaki başarımızı herkes girmekte bu başarımız devam edecek. mevcut belediyelerimiz ile yola devam edeceğiz inşallah. MHP'nin olduğu yerde hainlik olmaz bunu hainler iyi bilsinler. Bizi bölmek isteyenler dışardan izlesin amaçlarına ulaşamayacaklardır. Bu davanın kapısı herkese açıktır yeter ki hain olmasın.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL