Uğur Bayram'dan seçim değerlendirmesi; 'Bizi derinden üzdü'

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Uğur Bayram'dan seçim değerlendirmesi; 'Bizi derinden üzdü'
#İnegöl | Haber Merkezi
01 Nis 2024 / Pzt 14:45
/ 2.907 Kez Okundu
| |

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Uğur Bayram, Bursa'da alınan seçim sonuçlarının kendilerini derinden üzdüğünü söyledi.

Uğur Bayram sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Çok kıymetli İnegöllü hemşehrilerim; 31 Mart Yerel Seçimlerinde alınan sonuçlar İnegölümüz ve ülkemiz için hayırlı olsun. Aziz milletimizin kararı bizim için tartışılamazdır. Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı olarak, göreve geldiğimiz günden bugüne, birbirinden kıymetli yol arkadaşlarımızla 14 Mayıs Genel Seçimleri ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gösterdiğimiz üstün özveriyi 31 Mart Yerel Seçimlerinde de gösterdik. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin liderliğinde Cumhur İttifakına olan koşulsuz ve şartsız bağlılığımızı bizatihi İnegöl'de ortaya koyduk.

Bursa'da aldığımız başarısız sonuçlar bizi derinden üzmüştür.

Fakat bunun yanında Milliyetçi Hareket Partisi 31 Mart Yerel Seçimlerinde ülke genelinde kazandığı 181 Belediye ile seçimin en başarılı 3. partisi olmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı olarak Meclis üye sayımızda sadece bir fire vererek Cumhur İttifakı adayımız Alper Taban'ı tekrar Belediye Başkanı seçtiğimiz unutulmamalıdır.

55 yıllık tecrübemizle, sonuçlar her ne olursa olsun Türk ve Türkiye Yüzyılı şiarıyla hareket etmeye, Lider Teşkilat düsturuyla Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin emir ve talimatları doğrultusunda çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.

Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı olarak daha çok çalışacak yerel yönetimlerdeki kayıplarımızı telafi edeceğiz. Beş yıl boyunca Cumhur İttifakı olarak ortak yönetim anlayışı ile İnegöl'e hizmet edeceğiz. İnegöl Belediye Başkanı olarak seçilen Alper Taban Başkanımızı ve meclis üyelerimizi tebrik ediyorum. Allah'ın izniyle Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı olarak İnegölümüzün hizmetinde olmaya devam edeceğiz.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.