Uludağ Cami hizmete açıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Uludağ Cami hizmete açıldı
20 Eki 2015 / Sal 17:10
/ 852 Kez Okundu
| |

Alanyurt Yunus Emre Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve çevre düzenlemesi Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Uludağ Cami’nin açılışı yapıldı.

Açılışa Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve çok sayıda davetli ile vatandaşlar katıldı.

ALLAH HİZMET ETMEYİ NASİP ETSİN

Açılışta konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş şu ifadeleri kullandı; “Yaptığı hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye çok teşekkür ediyorum. Şunu unutmayalım biz en iyi mühendisleri, en iyi doktorları, en iyi devlet adamlarını ve en iyi yöneticileri yetiştirebiliriz. Ancak içinde Allah korkusu gönlünde insan sevgisi yoksa bunların hiçbir anlamı yok. Dolayısıyla bu gördüğümüz camiler bunu temin ve tesis etmek içindir. Allah’ta bize böyle mekanlara her zaman destek olmayı nasip etsin”

GEREKENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

İnegöl’de ne gerekiyorsa yapacaklarını söyleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise, “Halkımız bize destek verdiği sürece çalışmalarımız devam edecek. Bugünde burada güzel bir çalışmaya imza attık. Yağılan çevre çalışması camimize yakışmış. Uludağ camimiz mahallemizin güzelliğini yansıtıyor. Emek verenlere teşekkür ediyorum. Bize büyükşehir olarak yapılması gereken çevre çalışmalarını yaptık. Bundan sonrada ne gerekiyorsa yapacağız. Çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Kazım Güzel’in yaptığı dua ile caminin sembolik açılışı yapıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.