Uludağ’a kar geliyor! İnegöl’e ne zaman gelecek?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Uludağ’a kar geliyor! İnegöl’e ne zaman gelecek?
#İnegöl | Haber Merkezi
13 Kas 2023 / Pzt 18:36
/ 12.451 Kez Okundu
| |

İnegöl’de sağanak yağış etkisini sürdürmeye devam ederken kar yağışının gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merak konusu oldu. Uludağ'da hafta sonu kar yağışı bekleniyor peki ya İnegöl'e? Ayrıntılar haberimizde.

Meteoroloji’nin İnegöl için hazırladığı 5 günlük hava raporuna göre, İnegöl’de günlerdir süren sağanak yağış bu hafta devam edecek. Şehir merkezinde bugün etkili olan sağanak yağış ise gün boyu devam edecek.

ULUDAĞ’A KAR YAĞACAK
Kış turizminin merkezi Uludağ için ise beklenen müjde geldi. Hava Forum‘da yer alan bilgiye göre Uludağ’a mevsimin ilk karının bu hafta sonu düşmesi bekleniyor. Şehir merkezinde ise önümüzdeki hafta kar yağışı beklenmiyor.

TELEFERİK HANGİ SAATLERDE AÇIK OLACAK?
Sonbaharda Uludağ’ın tadını çı karırken Teleferik yolunu tercih edecekler için Teleferik’ten yeni bir açıklama geldi. Hatlarda gerçekleştirilen bakım nedeniyle Teleferik 10.30-18.30 saatleri arasında hizmet verecek.

İNEGÖL’E NE ZAMAN KAR YAĞACAK
Öte yandan meteorolojinin verilerine göre kısa vadede İnegöl’de kar yağışı gözükmüyor. Uzun vadeli tahminlerde ise İnegöl’de Aralık ayının son günlerinde şehir merkezinde kar yağışı bekleniyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.