Ünlü isimler İnegöl’e sinema filmi için geliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ünlü isimler İnegöl’e sinema filmi için geliyor
#İnegöl | Haber Merkezi
30 Mar 2023 / Per 14:09
/ 12.327 Kez Okundu
| |

İnegöl’de ünlü oyuncuların yer alacağı D.O.Z isimli sinema filmi çekilecek.

Adem Demir / inegolonline.com
Daha önce çektiği Bordo Bereliler Suriye sinema filmi ile sinema sektörüne giriş yapan İnegöllü oyuncu ve yapımcı Erdoğan yaprak yaptığı açıklamada yeni sinema filminin çekimleri İnegöl'de gerçekleşecek.

4 yakın arkadaşın daha iyi bir hayat için verdikleri mücadele onlar için felakete dönüşüyor. ... İzleyicilere de bol barut kokulu bir serüvenin ve bol kahkahalı bir komedi şöleninin keyfini çıkarmak hedeflenen sinema filminde birbirinden ünlü isimler yer alacak.

BİRÇOK ÜNLÜ İSİM İNEGÖL’E GELECEK
İnegöl’de çekimi yapılacak D.O.Z isimli sinema filmi için Şevki Özcan, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Abidin Yerebakan, Boğaç Aksoy,Yağmur Ün, Mehmet kahraman, Mert Aydoğdu gibi bir çok ünlü isim İnegöl’e gelecek. Sinema filminin Yönetmen koltuğunda Taner Bahadır otururken senaryoyu Coşkun Gündoğdu yazdı.

BOMBA GİBİ BİR KADRO
Yapımcı Erdoğan Yaprak ise “Sinema filmimiz için senaryomuz hazır bomba gibi bir oyuncu kadrosu ile çekimlerimize başlayacağız. İnegöl’ümüzde birçok ünlü ismi ağırlayacağız inşallah” dedi.

26 NİSANDA ÇEKİMLER BAŞLIYOR
Sinema filminin çekimlerine İnegöl’de ve çevresinde başlayacak. Sinema filminin en önemli sahnelerinin İnegöl’de çekileceği öğrenildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.