Unutkanlık Canlarından Ediyordu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Unutkanlık Canlarından Ediyordu
08 May 2016 / Paz 01:42
/ 2.654 Kez Okundu
| |

Kasımefendi Caddesi üzerindeki ikametlerinde uyuyakalan baba ve oğul, yanık vaziyette unuttukları sigaranın yere düşerek yangına sebep olması nedeniyle ölümden döndüler.

Edinilen bilgiye göre olay, gece saat 01.00 sıralarında Cuma Mahallesi Kasımefendi Caddesi No 27 adresinin 1. katında meydana geldi. İddiaya göre; aynı ikamette kalan M.T. ile U.T. isimli baba ve oğul uyuyakaldığı esnada yanık vaziyette unuttukları sigaranın yere düşmesi sonucu halı birden alev aldı. Halıdan yükselen alevler kısa sürede kanepeye ve odanın farklı bölümlerine de sıçramaya başladı. Evden yükselen dumanların yayılması üzerine önce kokuyu alan sonra da dumanların alt kattan geldiğini fark eden komşular durumu hemen 110'a bildirerek komşularını uyandırmaya çalıştılar. 

Zil sesine uyanan M.T. ile U.T. vatandaşların yardımı ile evden çıkarılırken olay yerine gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi İnegöl İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin yerinde ve zamanında müdahaleleri sonucunda yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangının çıktığı odada büyük çapta maddi hasar meydana gelirken can kaybı ya da yaralanma olmaması ise rahat bir nefes aldırdı.

Çevredeki vatandaşlar baba ve oğlun bir süredir psikolojik sorun yaşadıklarını ifade ettiler.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.