Uyuşturucu kullanan gencin ibretlik hali

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
09 Mar 2018 / Cum 09:06
/ 12.059 Kez Okundu
| |

Uyuşturucunun etkisi ile elektrik panosuna dayanan genç yaptığı hareketleri bir vatandaş cep telefonu ile saniye saniye kaydetti.

Sinanbey Mahallesi Yenişehir Caddesi üzerinde uyuşturucu kullanan bir genç uyuşturucunun etkisi ile yaşadığı ibretlik hali bir vatandaş cep telefonu ile o anları kaydetti.

Duyarlı vatandaş çektiği görüntüleri Emniyet Müdürlüğünün '0552 155 16 16' numaralı whatsapp ihbar hattına gönderdiğini ifade ederek ailelerin dikkatli olmasını istedi.

YETKİLİLERDEN UYARI

Ebeveynlere seslenen yetkililer "Çocuklarınızla iletişim kurun, onlarla ilgilenmeyi ihmal etmeyin. Siz dinlemezseniz o zaman çocuklarınızı başkaları dinler. İşten geldiğiniz zaman elinizi yüzünüzü yıkamadan 15 dakika mutlaka çocuklarınıza vakit ayırın" dedi”

ÇOCUK-AİLE İLİŞKİSİ

Zehir tüccarlarının, “bir kereden bir şey olmaz” diyerek kandırdıkları çocuklarımızı bu zehirden korumak için güvenlik güçlerimizin yanı sıra vatandaşlarımızın da duyarlı olması önemli görülmektedir. Uyuşturucu ile mücadelede ailelere de önemli görevler düşmektedir. Uyuşturucu kullanım yaşının iyice düştüğü bilinmektedir. uzman psikologlar tarafından yapılan araştırmalarda gençlerimizin madde kullanmaya başlamasını önlemede ailelerin çocukları ile ilişkilerinin kalitesinin önemli yer tuttuğu ispatlanmıştır. Çocukları ile kuvvetli sevgi ilişkisi kuran, onlara doğru ve yanlışları öğreten, çocuklarını gerçekten dinleyen, onların yaşını sosyal çevresini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak ne kadar harçlık vermesi gerektiğini belirleyen ailelerin çocuklarını uyuşturucudan koruyabilecekleri değerlendirilmektedir.

WHATSAPP HABER HATTI HİZMETİNİZDE

Akıllı cep telefonlarının yoğun kullanıldığı günümüzde whatsApp’ı kullanan tüm okurlarımız artık inegolonline.com muhabiri gibi haber servis edebilecekler. 0546 466 5463 nolu telefon numarasına WhatsApp ile göndereceğiniz haber, foto ve videolar inegolonline.com sayfalarında yer almaya başlayacak.

ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLUN

Sizde bölgenizde gördüğünüz eksikleri haber değeri taşıyan konuları 0546 466 5463 whatsapp haber hattımıza iletin, çözümün bir parçası olun .





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.