Uyuşturucu Madde Satanların Ensesindeyiz

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Uyuşturucu Madde Satanların Ensesindeyiz
#İnegöl | Haber Merkezi
31 Ara 2019 / Sal 19:37
/ 5.115 Kez Okundu
| |

İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç, İnegöllülerden destek isteyerek uyuşturucu satanların ihbar edilmesini istedi. İnegöllüler olarak hep birlikte mücadele etmemiz gerektiğini vurguladı.

İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç, yapılan operasyonlarda sadece son üç günde  kullanıma hazır 1000 gram Metamfetamin, 250 gram Skunk, yaklaşık 700 adet Uyuşturucu ve Uyarıcı Sentetik hap, 5 kilo esrar, uyuşturucu madde ticaretinden kazanılan  81 bin TL para ve 19 bin dolar ele geçirildi.
 
GEREKİRSE GİZLİ TANIK YAPARIZ
 
Uyuşturucu madde ticareti yapanlar ve bu şahıslara yardım eden şahıslarla ilgili ifade vermek isteyenlere adliyemizin kapısı açık. Kim en ufak bilgiye sahipse bizzat gelsin ifadesini versin. Kimliğinin gizli tutulmasını istiyorsa biz bunun da garantisini veriyoruz. Hep birlikte bu mücadeleyi yapalım.
 
UYUŞTURUCU MADDE KULLANANLAR KİMDEN SATIN ALIYORSA İHBAR ETSİN
 
Uyuşturucu madde kullananlar bu illetten kurtulabilmek için buraya gelebilirler. Kimden bu maddeyi satın alıyorlarsa bize söylesinler.
Bizler zaten uyuşturucu madde kullananlara ilk etapta ceza vermiyoruz. Onların tedavisini üstleniyoruz. Maksadımız uyuşturucu kullananları tedavi ettirmek. Yine belirtmek isterim ki bu mücadele noktasında bize halkımızın destek vermesi gerekiyor. Anne babalarımız, öğretmenlerimiz, müdürlerimiz çocuklarımızı takip etmeliler. Muhtarlarımız da konuyla alakalı mahallelerdeki durumu bizlere bildirirlerse biz elimizden gelen her türlü desteği onlara vermeye hazırız. Suçlarla ancak bu şekilde mücadele ederiz.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.