Uyuşturucu Yuvasına Özel Önlem

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Uyuşturucu Yuvasına Özel Önlem
 :
/ 4.303 Kez Okundu
| |

Öğrenci yoğunluğunun olduğu okullar bölgesinde, uyuşturucu kullanımının önüne geçmek için yoğun çalışmalar yapan İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uzun zamandan bu yana okullar bölgesinin kör noktasında olan ve uyuşturucu yuvası haline gelen elektrik trafosunun çevresinde gerekli önlemi aldılar.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği ekiplerinin yoğun girişimleri sonucunda, İnegöl Belediyesinin desteği ile söz konusu trafonun etrafına tel örgü çekilerek, suçun önüne geçildi.

Okullar bölgesinde uzun yıllardan bu yana konuşlanan Elektrik Trafosunun, buradan kaldırılarak farklı bir yere çekilmesi konusunda, İnegöl Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğünün çok uğraşlar vermesine rağmen olumlu sonuç alınamadı. Yapılan bu uğraşlar sonuç vermeyince, trafonun ve çevresinin güvenli bir hale getirilmesi için farklı bir çözüm yolu arandı. Bir kısım gençlerin ve öğrencilerin, teneffüslerde veya öğle tatili saatlerinde uyuşturucu kullanmak için kullandıkları, kör nokta olarak bilinen Trafo için çözüm yolları arayan İnegöl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği ekipleri, trafonun çevresinin tel örgüyle çevrilmesi kararı aldılar.

Çocuk Büro Amirliği yetkileri, İnegöl Belediyesi yetkililerinden, trafonun etrafının tel örgüyle çevrilmesi talebinde bulundular.

Talebe cevap veren Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Elektrik Trafosu binasının etrafını tel örgüyle çevirip, bir kısım öğrencilerin ve gençlerin yaklaşmasını engellerken,  ayrıca duvarları da boyayıp, binaya güzel bir görünüm kazandırdılar. Böylelikle, uyuşturucu yuvası haline geldiği bildirilen trafo binası, okullar bölgesine yakışır ve güvenli bir hale getirildi. 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.