Varol Özbek; sorunları biliyorum çözüm odaklı çalışacağım

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Varol Özbek; sorunları biliyorum çözüm odaklı çalışacağım
#İnegöl | Haber Merkezi
12 Haz 2021 / Cmt 11:40
/ 8.738 Kez Okundu
| |

S.S. 39 nolu İnegöl Karayolu Yük Taşıyıcılar Kooperatifi seçimlerinde başkan adayı olan Varol Özbek sektörün içinde olduğunu sorunlarını bildiğini ifade ederek, çözüm odaklı çalışacağını söyledi.

S.S. 39 nolu İnegöl Karayolu Yük Taşıyıcılar Kooperatifi seçimleri yaklaşırken adaylığını açıklayan isimlerden biri de Varol Özbek oldu. 19 Haziranda gerçekleştirilecek başkanlık seçimlerinde Varol Özbek ben de varım dedi. Üyesi olduğu kuruluşta yıllardır sorunlarla iç içe olan Özbek, seçildiği takdirde çözüm odaklı çalışacağını bildirdi.
 
S.S. 39 nolu İnegöl Karayolu Yük Taşıyıcılar Kooperatifi olarak büyük bir aile olduklarını söyleyen Özbek “Bu ailenin tüm fertleri ile her zaman birlik ve beraberlik içinde olacağız” dedi. Kooperatifin daha iyi yerlere gelmesi için yönetim kurulu üyeleriyle birlikte vaatlerimizi yerine getirmek için özverili bir şekilde çalışacaklarını kaydeden Özbek “Görevimiz kooperatifimize en iyi şekilde hizmet etmek” dedi.
 
 
 
1- İnegöl’ün önemli kuruluşlarından biri olan kurumumuz ne yazık ki nakliyecilik mantığı ile çalıştırılmaktadır. Biz bu durumu değiştirip kuruluş aşamasındaki ruhu geri getirmek istiyoruz.
 
2- Kişiye özel değil, tüm üyelerimize adil bir hizmet anlayışı vaat ediyoruz. Adam kayırma, grupçuluk yapma anlayışına son vermek için her anlayışın bir araya geldiği yönetim şekli oluşturacağız.
 
3- Yönetim anlayışımız, Aktif üyelerimizle birlikte çözüm odaklı aylık toplantılar düzenlemek olacak.
 
4- Kamyon garajının emniyetli, kontrol edilebilir ve temiz bir hale getirilmesini sağlayacağız.
 
5- Çalışma sistemi odaklı fabrikalar ile yükleme ve sevkiyat konusunda yeni bir modelin oluşturulmasını sağlayarak, ilave fabrikalar ile iş gücü ve verimliliği arttıracağız.
 
6- Üyelerimize hizmet vermesi için garaj içi petrol istasyonu, lastikçi, kasacı, tamirci, elektrikçi, çadırcı ve lokal işletmesinin imkanlarını daha iyi bir konuma getireceğiz.
 
7- Çevre İl ve İlçe kooperatif kurumları ile çözüm odaklı iş birliği sağlanarak, dayanışma içerisinde kardeş kooperatif birliği oluşturulması sağlanacak.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.