Vatandaş Sitem Ediyor, Hizmet Alamıyoruz

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Vatandaş Sitem Ediyor, Hizmet Alamıyoruz
29 Eyl 2016 / Per 14:50
/ 2.000 Kez Okundu
| |

İnegöl’ün büyükşehir belediyesi sınırları içerisinde dâhil edilmesinden sonra vatandaşlar sitem etmeye devam ediyor.

Son günlerde İnegöl’de yüksek katlara su çıkmaması nedeni ile vatandaşlar zor anlar yaşıyor. Whatsapp Haber Hattımıza ulaşan takipçimiz Büyükşehir kanunundan sonra İnegöl’ün merkez ilçe olması ile beraber hizmet alamadığını iddia etti.

VATANDAŞ SİTEM ETTİ

Haber hattımıza ulaşan takipçimiz  “Süleymaniye Mahallesinde yaklaşık üç aydır basınçlı su gelmediği için nerdeyse yıkanamayacak hale geldik. BUSKİ’yi aradım kaydınız alındı yetkililer ilgilenecek dendi,  ne yetkili gördük ne ilgilenen. İnegöl BUSKİ şube müdürlüğünü aradım yetkili arkadaşlar çalışıyor dediler. Neymiş sorun büyükşehire bağlandıktan sonra hizmet alanımız genişlediği için su yetişmiyor. Yahu köylere su mu bağladınız da haberimiz olmadı! Sanayii çöp yığınına döndü kimse ilgilenmiyor tepki gösteren kimse yok. Eski İnegöl böyle miydi? Örnek gösterilecek bir şehir iken ibret alınacak bir şehire doğru gidiyor.

SU BOŞA AKIYOR

İnegöl’de yaşanan su probleminin yanında boşa akan su ise bir takipçimizin dikkatinden kaçmadı. Haber hattımıza ulaşan takipçimiz Lastikçiler sitesinin orada dünden beri suyun boşa aktığını ifade ederek yetkilileri göreve davet etti.

inegolonline.com/diger_resimler/2992016-145040_707627.jpg" style="height:345px; width:400px" />

WHATSAPP HABER HATTI HİZMETİNİZDE

Akıllı cep telefonlarının yoğun kullanıldığı günümüzde whatsApp’ı kullanan tüm okurlarımız artık inegolonline.com muhabiri gibi haber servis edebilecekler. 0546 466 5463 nolu telefon numarasına WhatsApp ile göndereceğiniz haber, foto ve videolar inegolonline.com sayfalarında yer almaya başlayacak.

ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLUN

Sizde bölgenizde gördüğünüz eksikleri haber değeri taşıyan konuları 0546 466 5463 whatsapp haber hattımıza iletin, çözümün bir parçası olun .


GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.