Vatandaşa yasak, fabrikaya serbest

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
20 Kas 2019 / Çar 16:50
/ 3.360 Kez Okundu
| |

Kış aylarına girilmesi ile birlikte İnegöl’de hava kirliliği etkisini göstermeye başlarken, fabrika bacalarından çıkan duman ise şehrin üzerini adeta bir bulut tabakası gibi kaplamakta.

Bursa Valiliği, İnegöl’de hava kirliliğiyle mücadele kapsamında ısınma amaçlı katı ve sıvı yakıt kullanımının yasağı 1 Kasım itibari ile başladı.
 
İlçe halkı kömür yasağına tepki göstererek İnegöl’deki fabrikaların bacalarından çıkan dumanın denetlenmesi yönünde tepkileri olmuştu.
 
İnegöl Kömürcüler Odası Başkanı Ziya Turan kömür yasağına tepki göstererek önce İnegöl’deki OSB’ler doğalgaz kullanımına geçsin dedi.
 
Vatandaşın bu tepkilerini doğrulayacak görüntü ise bugün 1. OSB’de çekildi. Amatör kameraya yansıyan görüntüde fabrikanın bacasından çıkan duman şehrin üzerini zehirli bulut gibi kaplamakta.
WHATSAPP HABER HATTI HİZMETİNİZDE
 
Akıllı cep telefonlarının yoğun kullanıldığı günümüzde whatsApp’ı kullanan tüm okurlarımız artık inegolonline.com muhabiri gibi haber servis edebilecekler. 0546 466 5463 nolu telefon numarasına WhatsApp ile göndereceğiniz haber, foto ve videolar inegolonline.com sayfalarında yer almaya başlayacak.
 
ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLUN
 
Sizde bölgenizde gördüğünüz eksikleri haber değeri taşıyan konuları 0546 466 5463 whatsapp haber hattımıza iletin, çözümün bir parçası olun .


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.