Vekil Gürel'den İnegöl'e bir hizmet daha

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Vekil Gürel'den İnegöl'e bir hizmet daha
#İnegöl | Haber Merkezi
31 Mar 2022 / Per 13:03
/ 13.089 Kez Okundu
| |

İnegöl Mobilya ve Ağaç İşleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile İnegöl Yenişehir karayoluna bağlantıyı sağlayan yola Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü tarafından trafik sinyalizasyon lambaları yapılacak.

?AK Parti Bursa Milletvekili Av. Vildan Yılmaz Gürel ve Karayolları 14. Bölge Müdürü Umut Akyazı, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger ile İnegöl Mobilya ve Ağaç İşleri ihtisas Organize Sanayi Bölgesine ulaşımı sağlayan yolda incelemeler yaptılar. Konu ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Av. Vildan Yılmaz Gürel adı geçen yol ile ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüşmeler yaptığını söyledi. Gürel “ Her gün yaklaşık 1000 aracın giriş ve çıkış yapmış olduğu İnegöl -Yenişehir karayolu üzerindeki İnegöl Mobilya ve Ağaç İşleri ihtisas Organize sanayi bölgesine ulaşımı sağlayan yolun Yenişehir bağlantısında tehlike durumların oluştuğunu sayın bakanımıza bizzat ifade ettim. Sağolsunlar kendileri konuyu yakından takip edeceklerini söylediler. Bugünde buraya Karayolları 14. Bölge Müdürümüzle beraber geldik ve bu sıkıntılı duruma son vermek için çaba sarfedeceğiz” dedi. İnegöl-Yenişehir ve OSB’yi birbirine bağlayan yol için çeşitli alternatifler üzerinde çalıştıklarının altını da çizen AK Parti Bursa Milletvekili Av. Vildan Yılmaz GÜREL “ Bu yolun bağlantısı için işin uzmanı yetkililer ile Ankara’da ve Bursa’da Çeşitli zamanlarda yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde işin çözüm noktasında ve OSB’mizin trafik yoğunluğunun da hergeçen gün artacağından en uygun alternatifin bağlantı yoluna alternatif çevre yolu oluşturulması kanaatine varılmış olup mevcut durumu iyileştirme adına  trafik sinyalizasyon sisteminin kurulmasının yararlı olacağı kanaatine vardık” diyerek sözlerini tamamladı.
 Karayolları 14. Bölge Müdürü Umut Akyazı ise Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun talimatları doğrultusunda konunun hassasiyetine istinaden hiç vakit geçirmeden gerekli incelemeler yapmak üzere geldiklerini söyledi. “ Bugün burada sayın milletvekilimiz ile birlikte trafik akışının çok yoğun olduğu İnegöl -Yenişehir karayolu üzerindeki İnegöl Mobilya ve Ağaç İşleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesine ulaşımı sağlayan yolun bağlantı noktasındayız. Buradaki sıkıntılı durumu yerinde görmek için teknik birimimizle birlikte buraya geldik ve buradaki sıkıntının trafik lambaları ile sinyalizasyon sistemini kurarak en sıkıntısız hale getirmeyi hedefliyoruz” dedi.
Buradaki trafik akışının her geçen gün arttığına da dikkat çeken Karayolları 14. Bölge Müdürü Umut Akyazı 2022 yılı içerisinde en kısa sürede sinyalizasyon sistemini tamamlayıp faaliyete geçirmeyi amaçladıklarını söyledi.
AK Parti Bursa Milletvekili Av. Vildan Yılmaz Gürel ve Karayolları 14. Bölge Müdürü Umut Akyazı, İnegöl Mobilya ve Ağaç İşleri İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü de ziyaret ederek Bölge Müdürlüğünden konu hakkında ilgili bilgi alışverişinde bulundular.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.