Vekilin eşinin atamasına CHP’den imalı tepki!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Vekilin eşinin atamasına CHP’den imalı tepki!
#İnegöl | Haber Merkezi
26 Ağu 2020 / Çar 17:19
/ 4.618 Kez Okundu
| |

Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’in eşinin Bursa’ya şube müdürü olarak atanmasına ilk tepki CHP Gençlik Kolları Başkanı Okan Göktaş’tan geldi.

Atamanın duyulmasının ardından 'Müjdeler olsun' başlıklı bir basın açıklaması yayınlayan Göktaş şu ifadeleri kullandı;

"Gün geçmiyor ki; yepyeni müjdelerle halkımız mutlulukla kendinden geçmesin, gençlerimiz geleceğe umutla ve güvenle bakmasın. Bursa ve İnegöl halkı olarak, Sayın Cumhurbaşkanımız ve pek değerli kızının eşi olan Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak'ın doğalgaz keşfi ile ilgili müjdesinin verdiği sevincin yarattığı mutluluğu ve mayhoşluğu üzerimizden henüz atamamıştık ki; İnegölümüz'ün Ankara'daki cevval temsilcisi, kıymetli milletvekilimiz Vildan Hanımefendi'nin yetenekli ve pek başarılı eşi Yakup Bey'in Gençlik ve Spor Bayramı arefesinde Harmancık İlçe Spor Müdürü olarak atandıktan sonra, Zafer Bayramı arefesinde Bursa İl Spor müdürlüğüne terfii ettirildiğini öğrendik ve yine sevince boğulduk.

Zafer Bayramı arefesinde, aynı zamanda ülkemizin iç ve dış düşmanlarına mesaj niteliği de taşıyan bu atamayı, CHP İnegöl Gençlik Kolları olarak can-ı gönülden kutluyoruz. Gençliğe, geleceğini inşa ederken nelere dikkat etmesi gerektiğini, başarısının ve emeğinin karşılığını nasıl elde edeceğini, liyakat kelimesinin aslında ne demek olduğunu iki milli bayram arefesinde gösterdiği için, İl Spor Müdürlüğü'nü de tebrik ederiz."





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.