Vicdansız ev sahipleri TOKİ’yi bekliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Vicdansız ev sahipleri TOKİ’yi bekliyor
#İnegöl | Haber Merkezi
27 May 2022 / Cum 15:47
/ 20.081 Kez Okundu
| |

İnegöl’de TOKİ’den ev kazanan kiracılar Ağustos ayı itibari ile yeni evlerine taşınacak. Kiracıların evden çıkmasını ise ev sahipleri dört gözle bekliyor.

İnegöl’de 3.Etap TOKİ konutlarında sona gelindi. Konutların bitmesini hak sahipleri dört gözle beklerken ev sahipleri de TOKİ’den hak kazanan kiracıların evlerinden çıkmasını dört gözle bekliyor.

KİRALAR CAN YAKIYOR
İnegöl’de artan konut ihtiyacı ile beraber ortalama konut fiyatları 1 milyonu bulurken, kiralık daire fiyatları ise dudak uçuklatıyor.

YÜKSEK BEDELLLE KİRALANACAK
Ev sahipleri mevcut kira ücretlerini kanunun belirtiği fiyat üzerinden yapamazken, kiracıların evlerinden çıkması durumunda yeni kiracılara yüksek bedeller evlerini kiralıyorlar.

805 YENİ KİRALIK DAİRE
İnegöl’de 3. Etap TOKİ’nin tamamlanması ile birlikte 805 kiracı ev sahibi olarak yeni evlerine geçmiş olacak. Boşalacak olan 805 daire ise ev sahiplerinin belirleyeceği yeni kira fiyatı ile yeni kiracılara kiralanacak.

%100 ARTIŞ KONUŞULUYOR
Öte yandan kira fiyatlarında bir denetimin olmamasından olayı yeni kiraların %100 artışla kiralanacağı şuan konuşulmaya başlandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.