Vicdansız şoför genç kadını ve çocuğunu yolda bıraktı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
16 May 2020 / Cmt 15:54
/ 23.431 Kez Okundu
| |

Gaziantep’ten Çanakkale’ye gitmek isteyen Fatma Kardeş isimli bayan korsan otobüs şoförü tarafından İnegöl’de indirilerek mağdur edildi.

Gaziantep’ten Çanakkale’ye gitmek isteyen Fatma Kardeş kendi ve 6 yaşındaki kızı için valilikten seyahat izni aldı. Daha sonra otogardan ÇaKornakkale‘ye gitmek için otobüs firmasından bilet aldı. Gaziantep’ten hareket eden otobüs İnegöl’de Özdilek Köprülü Kavşağı’nda durdu. İsmi öğrenilemeyen otobüs şoförü genç kadına Çanakkale otobüslerinin buradan geçtiğini belirterek genç kadını ve küçük kızı otobüsten indirdi.

İMDADINA BAHATTİN KORKMAZ YETİŞTİ
Yol kenarında otobüs geçmesini bekleyen Fatma Kardeş’in imdadına İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz yetişti. Genç kadının Çanakkale otobüsü beklediğini öğrenen Korkmaz durumu emniyet ekiplerine bildirdi.

TAKSİ İLE BURSA'YA GÖNDERİLDİ
Ekiplerin gelmesinin ardından taksi çağıran Bahattin Korkmaz, taksi ücretini kendi ödeyerek mağdur olan kadını Çanakkale’ye gidebilmesi için Bursa Otogarına gönderdi.

KORSAN OTOBÜSLERİ KULLANMAYIN
Korsan otobüsler hakkında konuşan Korkmaz “Korsan otobüsler ile alakalı defalarca ceza yazılmasına rağmen defalarca işlem yapılmasına rağmen korsanın yada bu hırsızlığın önüne geçemiyoruz.  %50 kuralı kısa sürede biter inşallah bizde bu korsanlardan kurtulmuş oluruz.  İnegöl ticaret şehiri olduğu için korsanlar ile alakalı ciddi derecede başımız ağırdı. Ben buradan vatandaşlarımıza sesleniyorum , ülkenin neresinden olursa olsun binmeyin kullanmayın bunlara inanmayın. Yoksa ablamız gibi mağdur olursunuz”







Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.