Vildan Yılmaz Gürel’den sitem dolu mesaj

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Vildan Yılmaz Gürel’den sitem dolu mesaj
#İnegöl | Haber Merkezi
10 Nis 2023 / Pzt 11:59
/ 14.749 Kez Okundu
| |

28. dönem milletvekilleri listesinde aday gösterilmeyen AK Partili Vildan Yılmaz Gürel tüm engellemelere rağmen hizmet etmeye çalıştığını söyledi.

Siyasi partiler milletvekili aday listeleri dün YSK’ya teslim edildi. Milletvekili aday adaylığına başvuran ve listelerde kendilerine yer bulamayan Vildan Yılmaz Gürel listelerin belirlenmesinin ardından Whatsapp durumunda sitem dolu mesaj yayınladı.

Gürel whatsapp durumunda yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı ; “Allah’ın lütfu ve sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile tarih yazdığımız bir dönemde vekil seçilmiş olmanın onuru; pandemi gibi zor süreçlerde sorumluluğunun hakkını vererek rıza-i ilahi için çalışmış olmanın huzuru ve tüm engellemeye rağmen güzel hizmetlere vesile olmanın gururu ve bol bol hayır dua aldığımız işlerde olmanın rahatlığı içerisindeyim. Elhamdülillah. Yeni listeler ülke ve şehrimize hayırlı mübarek olsun diliyorum.”

PROGRAMA KATILMADI
Öte yandan dün akşam AK Parti ilçe başkanlığında gerçekleşen Ayhan Salman’ın adının açıklandığı programa Vildan Yılmaz Gürel katılım sağlamadı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.