Voleybolda Başarı Cerrah’tan Ödüller Belediyeden

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Voleybolda Başarı Cerrah’tan Ödüller Belediyeden
 :
/ 302 Kez Okundu
| |

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Voleybol Turnuvasında 2013-2014 yılı şampiyonu olan Cerrah İlk ve Ortaokulu sporcularını başkan Aktaş ödüllendirdi.

Okul müdürü, Müdür Yardımcısı ve Takım Antrenörünün de eşlik ettiği ve 5. Sınıf öğrencilerinden oluşan 14 sporcunun yer aldığı okul takımını Encümen Salonunda ağırlayan Başkan Aktaş, öğrencileri tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

23 Mayıs’ta Bursa Özel Tan Koleji ile oynanan maçı 2-0 kazanarak, Bursa birinciliği elde eden öğrencilere seslenen Aktaş;“Çok değerli Cerrah okul müdürümüzü değerli öğretmenlerimizi ve kısa bir süre önce önemli başarı elde eden voleybolcu sporcularımızı, öğrencilerimizi misafir ediyoruz. Bugün çocuklarımızı hem misafir edelim, hem onlarla sohbet edelim hem de ödüllendirelim istedik. Başarı varsa ödül de vardır. Bugüne kadar, Belediye olarak her türlü başarıyı ödüllendirmeye gayret etik. Bugünde Voleybol Turnuvasında Bursa Birinciliği elde eden Cerrah Okuluvoleybolcularına kol saati hediyemiz olacak. Ben çocuklarımızı, onların anne ve babalarını, öğretmenlerini kutluyorum” dedi.

İnegöl’de voleybol sporunun her geçen gün geliştiğini, su anda da antrenör eğitimi ile alakalı bir çalışmanın da hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade eden Aktaş, “Tabi Belediyespor’un önemli çalışmaları var. Salon sporları, başta voleybol olmak üzere İnegöl’de her geçen gün yayılıyor. Aileler bu tür sporları takip ediyor ve çocukların eğitim ve öğretim hayatları devam ederken beraberinde de iyi birer sporcu olması adına ailelerin de emek ve gayretleri var” dedi.

 

Okulun bundan sonraki süreçte daha önemli başarılara, daha önemli çalışmalara imza atması temennisinde bulunan Aktaş,“Bu vesileyle de tüm sporseverlere sevgiler, saygılar sunuyorum” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.