Yağmurun bilançosu ortaya çıktı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
27 Tem, 2018 / Cum 12:34
/ 17.337 Kez Okundu
| |

İnegöl’de dün gerçekleşen yağmur yağışı sonrası ortalık dere yataklarına dönerken, 1 kişi hayatını kaybetti milyonlarca lira zarar oluştu.

İnegöl’de dün gerçekleşen yağmur yağışı sonrası alt yapı sorunu tekrar gün yüzüne çıktı. Yaklaşık 2 saat süren sağanak yağış İnegöl’de birçok noktada su baskınlarına sebep oldu.
Her yağış sonrası ortaya çıkan su baskınları maddi zararlara neden olurken dün elektrik çarpmasına da sebep oldu.

AKIMA KAPILDI HAYATINI KAYBETTİ

Kemalpaşa Mahallesi Öz saraç sokak üzerindeki apartmanda zemin katta ikamet eden 49 yaşındaki Sami Tutal'ın evini su bastı. Evine basan suyu temizlemek isteyen talihsiz adam elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

MOBİLYACI DERTLİ

Doların artması ve ham maddeye sürekli gelen zamla dertli olan mobilyacı esnafı yağan yağmur sonrası iş yerlerini su basması sonucu sıkıntıları bir kat daha arttı. Birçok üreticinin fabrikasını su basarken, MDF, sunta ve mobilyalar büyük zarar gördü.

ZARAR MİLYONLARI AŞTI

Yağan yağmur sonrası birçok araç bozulurken birçok iş yeri ve fabrikayı su bastı.  Zararın milyonları aştığı öğrenilirken, konu hakkında yetkililerden yardım isteyen mağdurlar zararlarının karşılanması için yardım talebinde bulundular.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.