Yalçın Ertaş tekrar aday gösterilmedi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yalçın Ertaş tekrar aday gösterilmedi
#İnegöl | Haber Merkezi
05 Şub 2024 / Pzt 17:23
/ 1.684 Kez Okundu
| |

İnegöl Vergi Dairesi müdürü iken emekliye ayrılıp 2019 yılında AK Parti’den Konya’nın Ilgın ilçesi için aday adaylığı başvurusunda bulunan Yalçın Ertaş, AK Parti’nin adayı olarak aday gösterilmişti.

2019 yerel seçimlerinde Konya’nın Ilgın ilçesinde %54 ile belediye başkanı seçilen Yalçın Ertaş, bu dönem için de adı tekrar adaylık için konuşuluyordu.
ADAY İSİMLER AÇIKLANDI
AK Parti’nin Konya’da ki aday gösterilecek isimleri açıklandı. Açılanan listede Yalçın Ertaş’ın yerine Ömer Apil aday olarak gösterildi.
ERTAŞ’TAN SİTEM DOLU MESAJ
Ertaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Değerli Hemşehrilerim;
31 Mart 2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teveccühleri ve siz değerli hemşehrilerimin desteğiyle bu güzel şehre Ilgın Belediye Başkanı olarak seçildim.
#Ilgın için yapılması gereken tüm projeleri belirleyerek yoğun ve tempolu bir çalışma sürecini sizlerden aldığımız güç ve birlik beraberlik duygusu ile hayata geçirdik.
Bu süreç içerisinde şehrimize yaklaşık 1 milyar 200 milyon değerinden birbirinden değerli yatırımı kazandırdık.
Şehrimizin şahlanma dönemi olan bu 5 yıllık süreçte bizlere desteklerini eksik etmeyen başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala'ya, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Leyla Şahin Usta'ya ve Erkan Kandemir'e, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca başta olmak üzere tüm bakanlarımıza, AK Parti Konya Milletvekillerimize, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay'a, önceki dönem Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Murat Kurum'a, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Hamza Dağ'a, AK Parti Konya İl Başkanlığımıza ve bütün teşkilat kademelerine, meclis üyelerimize, gece gündüz demeden çalışan değerli mesai arkadaşlarıma ve her daim birlikte olduğumuz siz kıymetli hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum.
AK Parti Ilgın Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen arkadaşa da başarılar diliyorum.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.