Yanan Motosikleti İçin Ağladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yanan Motosikleti İçin Ağladı
 :
/ 1.824 Kez Okundu
| |

Kozluca yolu üzerindeki boşluk alana park edip, arkadaşları ile sohbet etmeye giden kişi, dönüşte motosikletinin alev alev yandığını görünce, gözyaşlarına hakim olamadı. Motosikleti kimin yaktığı ise araştırılıyor.

Edinilen bilgilere göre, 16 KFN 11 plakalı motosikletini, Kozluca yolu üzerindeki boşluk alana bırakıp, arkadaşları ile sohbet etmeye giden Gültekin Kuş, dönüşte kötü bir sürpriz ile karşılaştı. Boşluk alanda bırakılan motosiklet, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından ateşe verildi. Vatandaşların görüp haber vermesi üzerine, kısa sürede olay yerine gelen İtfaiye ekibi, alev alev yanan motosikleti söndürürken, motosikletten geriye sadece demir aksamı kaldı.

Bir süre sonra motosikletini almaya gelen Gültekin Kuş, gördüğü manzara karşısında büyük bir şok yaşadı. “Kimse ile husumetim yok, inşaata çalışan birisiyim, kim yaktı?” diye gözyaşı döktü. Olay yerinde bulunan emniyet ekipleri ve vatandaşlar tarafından sakinleştirilen Gültekin Kuş, ifade için emniyete götürüldü. Emniyet ekipleri, motosikleti kimin veya kimlerin yaktığı konusunda çalışma başlattı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.