Yangın sonrası İnegöllü işadamının zararı 650 bin TL

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
14 Eyl 2019 / Cmt 20:22
/ 24.350 Kez Okundu
| |

İnegöllü işadamı Güven Korkut’a ait olan yed-i emin deposunda yangın meydana geldi. Yangın sonrası zararın 650 bin TL olduğu öğrenildi.

İnegöl’de çekici ve otopark işletmeciliği yapan Bursa’da da yed-i emin hizmeti veren Güven Korkut’un deposunda yangın çıktı.
Bursa’da yed-i emin deposunda 20’den fazla aracın yanarak zarar gördüğü yangının, otoparkın yanındaki boş alana atılan süngerler yüzünden çıktığı belirlendi. Polis ekipleri süngerleri atarak ateşe veren şüphelileri bulmak için çalışma başlattı.

CİDDİ MANADA ZARARIMIZ VAR

Konu hakkında konuşan Güven Korkut “Zor bir işimiz var insanların emanetlerini saklıyoruz yaptığımız iş gerçekten çok riskli. Bu konuda yetkililer bir çözüm bulması gerekiyor, ciddi manada zararımız var.”

YETKİLİLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ

650 bin TL civarında zararlarının olduğunu ifade eden Korkut “Olayın bizim ile alakası bile yok depomuzun yanında bulunan boş alanda atılan süngerler kimliği belirsiz kişiler tarafından ateşe veriliyor. Bu şahıslar ortadan kayboluyor. Meydana gelen yangın sonrası 20 araç zarar görüyor. Ciddi manada zararımız var, yetkililerden destek bekliyoruz, yaşanan talihsiz olaydan dolayı ciddi manada ekonomik bir kaybımız oluyor. Yanan araçların masraflarını biz ödeyeceğiz buda 650 bin TL gibi bir rakam asıl mağdur olan biziz.” dedi
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.