Yarım kalan çalışma vatandaşı mağdur ediyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yarım kalan çalışma vatandaşı mağdur ediyor
16 Mar 2019 / Cmt 11:21
/ 9.273 Kez Okundu
| |

Kozluca yolunda yapılan kavşak ve sinyalizasyon çalışmasının yarım bırakılması vatandaşı mağdur ediyor. Yarım kalan çalışma dolayısıyla yol tarla gibi olurken; vatandaşlar çalışmanın bir an önce tamamlanması gerektiğini söylediler.

Ertuğrulgazi Mahallesi Akpınar Caddesi üzerinde yaşanan kazaların önüne geçebilmek için İnegöl Belediyesi, dört yolun kesiştiği kavşağa sinyalizasyon sistemi kurulması için Ulaşım Koordinasyon Merkezine (UKOME) başvuruda bulundu.
 
ÇALIŞMA YARAIM KALDI
 
İnegöl Belediyesinden gelen talebi değerlendiren UKOME, söz konusu yere sinyalizasyon kurulmasına karar verdi. Bu doğrultuda çalışma geçtiğimiz aylarda başladı. Yapılan çalışmayla trafik ışıkları konularak bölgede kavşak çalışması yapıldı. Ancak çalışma nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı yarım bırakıldı.
 
YARISI ASFALT YARISI ÇAMUR

 
Yolu kullanan araç sürücülere ise yarım çalan çalışma nedeniyle mağdur oluyor. Yolun yarısına asfalt dökülürken, çalışmanın yarım kalmasıyla yolun yarısı çamur içinde. Söz konusu yol tarlaya dönmüş durumda, çukurlarla dolu. Vatandaşlar yetkililerin duruma el atmasını talep ederek, çalışmanın bir an önce tamamlanmasını istiyor.
 
BÜYÜKŞEHİRE HAVALE EDİYORLAR
 
Whatsapp haber hattımıza ulaşan ve bu durumdan yaşanan mağduriyeti dile getiren takipçimiz  “Ertuğrulgazi Mahallesi Akpınar Caddesi üzerinde kavşak çalışması 1 aydır yarım bırakılmış durumda. Yağmurdan sonra toprak yol iyice tarla gibi oldu. İnegöl Belediyesi, büyükşehir belediyesine havale ediyor” diyerek mağduriyetini dile getirdi.
 
WHATSAPP HABER HATTI HİZMETİNİZDE
 
Akıllı cep telefonlarının yoğun kullanıldığı günümüzde whatsApp’ı kullanan tüm okurlarımız artık inegolonline.com muhabiri gibi haber servis edebilecekler. 0546 466 5463 nolu telefon numarasına WhatsApp ile göndereceğiniz haber, foto ve videolar inegolonline.com sayfalarında yer almaya başlayacak.
 
ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLUN
 
Sizde bölgenizde gördüğünüz eksikleri haber değeri taşıyan konuları 0546 466 5463 whatsapp haber hattımıza iletin, çözümün bir parçası olun .



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.