Yavru Köpek İçin Seferber Oldular

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yavru Köpek İçin Seferber Oldular
 :
/ 1.907 Kez Okundu
| |

İnegöl-Alanyurt arası karayolu üzerinde meydana gelen kazada, özel otomobilin çarptığı yavru köpek yaralandı.

Kazanın haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen İnegöl Belediyesi Hayvan Barınağı ve Bakım Evi yetkilileri, yaralı köpeği alarak bakımevine götürdüler.
İnegöl’den Alanyurt istikametine gitmekte olan bir özel otomobil, yolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan yavru köpeğe çarptı. Yavru köpek, özel otomobilin arka bacaklarının üzerinden geçmesi nedeniyle yaralanarak yürüyemez duruma geldi. Kazayı gören Doğayı Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği (DOHAYKO) İnegöl gönüllüsü Münevver Kurt, durumu DOHAYKO İnegöl Temsilcisine bildirdi. Kazayla ilgili bilgilendirilen Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, işe el atarak, İnegöl Belediyesi Hayvan Barınağı ve Bakım Evi Veterinerini görevlendirdi.
İnegöl Belediyesine bağlı ekipler yaralı köpeği alıp, tedavi için Hayvan Barınağı ve Bakım Evi’ni götürdüler. Arka sağ bacağından ciddi yara alan yavru köpeğin tedavisine devam edilirken, İnegöl DOHAYKO Temsilcisi Bilge Erkuş, duyarlılığı ve desteğinden ötürü İnegöl Belediye Başkan yardımcısı Gülhan Şahin’e ve Bakımevinin Veterineri Musa Subaşı’ya teşekkür etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.