Yavuz Turhan: Top Yekûn Mücadele Şart Oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yavuz Turhan: Top Yekûn Mücadele Şart Oldu
14 Mar 2016 / Pzt 15:04
/ 1.393 Kez Okundu
| |

Vatan Partisi ilçe sekreteri Yavuz Turhan yaptığı yazılı açıklamada bölücü teröre karşı devletçe ve milletçe, top yekûn mücadele artık şart oldu” dedi.

Vatan Partisi İnegöl İlçe Sekreteri Yavuz Turhan, Ankara'da yaşanan terör olayıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

 Turhan açıklamasında;

 

''ABD ve İsrail’in Türkiye’yi bölme planlarında kullandığı terör örgütü yine vatanımızı kana buladı. Ankara’daki terör saldırısında onlarca yurttaşımız hayatını kaybetti 100’den fazlası da yaralandı! Lanetliyoruz! Milletimize ve ölenlerin yakınlarına başsağlığı ve sabır yaralılarımıza acil şifa diliyoruz!

 

Terörün hedefi; Milletimizde korku ve yılgınlık yaratarak, milletimizin hendeklere gömdüğü PKK’yı hendeklerden kurtaracak yeni bir ABD’ci /açılımcı hükümet modeli yaratmaktır. ABD sürekli bastırıyor ; ‘çözüm sürecine geri dönün ve PKK ile tekrar masaya oturun’ diye. Oysa Kürdüyle -Türküyle tekmil milletimiz artık kararlıdır; PKK kendi kazdığı hendeklere gömülecek! Milletimizin kurtuluşu ve vatanımızın bütünlüğü buna bağlıdır!

 

ABD, hükümet planını canlı bombalarla uygulamaya soktu. ABD ve İsrail PKK'yı hendekten kurtaramayacak. Türkiye'nin bölücü terör örgütüne karşı kararlılığını kırmak istiyorlar. Şimdi daha kararlıyız. Bölücü terör örgütünü meclise soktular. Bombalar Ankara'da patlıyor. Bölücü teröre karşı devletçe ve milletçe, top yekûn mücadele artık şart oldu. Bölücü terör örgütüne hizmet eden HDP derhal kapatılmalıdır.

 

İktidar ve Meclisteki muhalefet açmazdadır. Hem bölücü örgütle savaşmak ve hem de bölücü örgütün arkasındaki ABD/İsrail’le ‘Müttefik’ olmak ve bölücü örgütü meclise sokmak Milletimizin bu savaştaki kararlılığını ve bekasını zayıflatmaktadır. Milletimizin ve silahlı kuvvetlerimizin bölücü örgütle savaşında arkasında kararlı bir şekilde duracak Milli bir hükümete ihtiyacı vardır ve bunu da yakın zamanda yaratacaktır.'' Dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.