Yavuz Uğurdağ konuşurken ortalık bir anda buz kesti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yavuz Uğurdağ konuşurken ortalık bir anda buz kesti
#İnegöl | Haber Merkezi
07 Eki 2022 / Cum 12:16
/ 5.748 Kez Okundu
| |

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ meclis başkanlığı seçiminde kürsüde konuşma yaptığı sırada Rauf Koşarer’in söylediği söz sonrası ortalık bir anda buz kesti.

Sabah 09.30’da İTSO’da başkanlık seçimi gerçekleşti. Tek liste ile gidilen seçimde Yavuz Uğurdağ 49 oyun tamamını alarak yeniden İTSO Başkanı seçildi.

Başkanlık seçiminin ardından meclis salonunda meclis başkanlığı seçimine gidildi. Yeni dönemin ilk kürsü konuşmasını Yavuz Uğurdağ gerçekleştirdi.

Uğurdağ İTSO’nun faaliyetlerinden bahsettiği sırada TOBB Akreditasyon denetiminde Ticaret ve Sanayi Odaları arasında en yüksek oyu alarak birincilik ödülüne layık görüldü dedi.

Bu sırada araya giren İTSO Meclis üyesi Rauf Koşarar bu sizin döneminizin başarısı değil geçmiş dönemlerinde başarısından dolayı alındı bu ödül dedi.

Tekrar konuşmasına devam eden Uğurdağ bu ödülün başarısının İTSO’nun kuruluş tarihi olan 1890’dan beri herkesin katkısı olduğunu belirterek “Bu başarıda herkesin katkısı var. Üyelerin katkısı var, İnegöl’ün katkısı var, meclis üyelerinin katkısı var, genel sekreter ve personelin üst düzeyde katkısı var” dedi.

MECLİS BAŞKANI KENAN KENDER OLDU
Yapılan konuşmaların ardından meclis başkanlığı seçimine geçildi. Tek adayın olduğu meclis başkanlığında 49 oy kullanıldı. 4 oy boş kullanılırken Kenan Kender’e 45 oy çıkarak yeni dönemin meclis başkanı seçildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.