Yavuz Uğurdağ neden konuşma sırası verilmediğini açıkladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yavuz Uğurdağ neden konuşma sırası verilmediğini açıkladı
26 Eki 2018 / Cum 15:34
/ 18.029 Kez Okundu
| |

MODEF açılış programında İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’e protokol konuşma sırası verilmemesine Yavuz Uğurdağ bakan beyin yoğun programından dolayı böyle bir durum ortaya çıktı dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel bugün fuar alanını ziyaret etti.  Vildan Yılmaz Gürel ile birlikte fuar alanını dolaşan MODEF başkanı Yavuz Uğurdağ, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın sıkışık programı olmamasından dolayı böyle bir durumun ortaya çıktığını ifade etti.

“KONU BAŞKA YÖNE ÇEKİLMEMELİDİR”

Konunun başka bir yere çekilmemesi gerektiğini ifade eden MODEF Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Vekilimiz bugün fuarımızı ziyaret ettiler, firmalarımızla görüşüyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. İnegöl Fuar organizasyonu tüm İnegöl dinamiklerinin hep birlikte hayata geçirdiği bir organizasyondur. Katılımcı firmalarımız memnunlar. Katılamayıp merkezde sunum yapan merkezlerimiz de memnunlar. Bu bağlamda başta Vekilime ve Belediye Başkanıma teşekkür ediyorum. Açılış programında bizler konuşmacı listesini hazırlarız, Bakanlık nezdinde Bakan beye ve danışmanlara iletiriz. Bakan beyin o zor şartlarda fuarımızı ziyaret etmesi ve bize zaman ayırmış olması bizim için önemlidir. Fuara yaptığı katkı da hükümetimiz nezdinde bizi çok memnun etmiştir. Sıkışık programdan dolayı Vekilimizin ve Başkanımızın protokol konuşması yapamaması gibi bir durum ortaya çıktı. Bu kesinlikle başka bir anlama çekilmemelidir. Başta Başkanımız ve Vekilimiz ile birlikte çok samimi bir ortamda her şeyi birbirimize danışarak, sorarak hareket ediyoruz. Bu bağlamda bu konunun başka bir noktaya çekilmesini istemiyoruz. O gün Bakanımızın çok yoğun bir programı vardı, hemen ayrılması gerekiyordu, programın da biraz kısa tutulmasını bizden istedi. Bu bağlamda yapılan bir çalışmadır. Vekilime ve Başkanıma ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

EFKAN BEYE ÖNCELİK TANIDIK

AK Parti Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ise “Biliyorsunuz ki Efkan Ala daha önce Bakanlık yapmış bir milletvekilimizdir. Bakanımız zamanı olmadığı halde bize zaman ayırdı. Hem kendileri siyaseten büyüğümüzdür hem de Efkan Ala vardı. Hal böyle iken 3. bir milletvekilinin siyaseten konuşmasına gerek olmadığından dolayı kendim, Efkan Ala beyin grup toplantısına rağmen gelmesi sebebiyle kendilerine öncelik tanıdık. Farklı bir anlam çıkarılması yanlış olur. Sıkıntı yok. Biz bir aileyiz, bir ve beraberiz” ifadelerini kullandı.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.