Yavuz Uğurdağ’dan alıcı ve satıcılara önemli uyarı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yavuz Uğurdağ’dan alıcı ve satıcılara önemli uyarı
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Haz 2024 / Per 13:50
1 dk okuma / 1.722 Kez Okundu
| |

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, İnegöl’de ticaret yapanlara yönelik önemli uyarılarda bulundu. Uğurdağ, ticaretin kalitesinin korunması gerektiğini vurgulayarak, yanlış ticaret uygulamalarının İnegöl sanayisi ve ticaret erbabını olumsuz etkileyeceğini belirtti.

Başkan Uğurdağ, hem e-ticaret yoluyla hem de İnegöl’e gelerek yerinde ticaret yapan kişilere ve kurumlara seslendi: "İnegöl’den bir şekilde gelip ticaret yapan, gerek e-ticaret olarak gerek buradan canlı olarak yerinde görüp ticaret yapan kişiler ve kurumları da uyarmak istiyorum. Onların yapmış olduğu yanlışlar İnegöl sanayisini ve ticaret erbabını bağlamaz."

ÖNCELİKLER TİCARETİN DURUMUNU BELİRLER

Uğurdağ, ticaret yaparken önceliğin en ucuz veya en kalitesiz üründe olmaması gerektiğine dikkat çekti: "Buradan ticaret yaparken birinci tercihiniz en ucuz ürün olursa, birinci tercihiniz en kalitesiz ürün olursa bunun zararını alıcı olarak ilk siz çekersiniz. İnegöl’de binlerce çok kaliteli üretim yapan firmalar var. Bu şehirde kaliteli ürün yapıp uygun fiyata veren firmalar var." Dedi.

ALICIDA ARAŞTIRACAK SATICI DA

Uğurdağ, alışveriş yaparken araştırmanın önemine vurgu yaparak, "Alışveriş yaparken araştıracaksınız, alıcıda araştıracak satıcı da  araştıracak," dedi. İnegöl’de çok kaliteli ticareti olan firmaların olduğunu belirten Uğurdağ, İnegöl’ün ticaret ve sanayi itibarı için dikkatli olunması gerektiğini ifade etti.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.