Yavuz Uğurdağ’dan belediye başkanlığına yeşil ışık

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yavuz Uğurdağ’dan belediye başkanlığına yeşil ışık
12 Eyl 2018 / Çar 17:55
/ 18.759 Kez Okundu
| |

Radyo Medya’da yayınlanan Medyalog programında Kerim Bayraktar’ın konuğu olan İTSO başkanı Yavuz Uğurdağ belediye başkan adaylığı ile alakalı önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz aylarda İnegöllülere gönderilen bir SMS’te İnegöl’de belediye başkanı olarak kimi görmek istersiniz sorusu yönetilmişti.

Bu gönderilen SMS’lerde Yavuz Uğurdağ isminin ön plana çıkması durumunda ve böyle bir talep gelmesi durumunda talebinin ne olacağı sorusuna “Bu anlamda kısa döne bir siyasi hayatımız oldu. Gönlümde ve beynimde siyaset bitmiş değil. Her bir ferdin ülkesi ile ilgili iyi ve olumlu siyasi düşüncesi olması lazım. Ülkeye hizmet etmenin en birinci organı siyaset. Siyaset olmayınca olmuyor siyasetçi olmayınca da olmuyor. İnegöl ve   ülke tarihine baktığımızda bir çok övgü ve yergi ile bahsettiğimiz siyasetçiler vardır. Böyle özel bir ülkede siyasetçinin bakış açısı da çok farklı olmalıdır. Bir insanda böyle bir hasret varsa kendini siyaset yapmaktan men edemez. İçinden gelir arzu eder. Yavuz Uğurdağ’ın içinde bu hasretler varsa siyasette yapar başka sosyal aktiviteler de yapar. Zamanı gelir bu STK’larda olur zamanı gelir bu siyasette olur ana amaç hizmet etmek. Bu bağlamda baktığımızda siyaset benim önümde yapılabilir bir görev. Yapılmayabilir, 25 – 30 yaşında değiliz bu yaşlarda beklenen bir şeyi beklemesin. ”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.