Yavuz Uğurdağ’yan Mobiliyum yönetimine tepki

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
17 Eki 2018 / Çar 17:10
/ 25.210 Kez Okundu
| |

MODEF fuar zamanı, Mobiliyum Mobilya AVM’nin Ankara yoluna bakan duvarlarına asılan “Furniture İstanbul” fuarı afişleri MODEF yönetim kurulu başkanı Yavuz Uğurdağ’ın tepkisine neden oldu.

23-28 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek MODEF EXPO 2018 “İnegöl 40. Uluslararası Mobilya Fuarı”  için hazırlıkları ile alakalı açıklamalarda bulunan MODEF yönetim kurulu başkanı Yavuz Uğurdağ, MODEF fuarı zamanı Mobiliyum Mobilya AVM’de asılan Furniture İstanbul fuarı afişlerine tepki gösterdi.

İRADE ORTAYA KOYMUŞTUK

‘Furniture İstanbul’ fuarı ile alakalı daha önce İnegöl olarak bir irade ortaya koyduklarını belirten Uğurdağ “Bizler fuar organize ederken bunun geliri fuara katılan firmalarımızdan karşılanıyor. Medya tanıtım organizasyonumuzu topyekûn buradan elde ediyoruz. Bunun yanında yurt dışından alım heyetleri getirirken bu arkadaşlarımızın bu kardeşlerimizin bize maddi katkısı ile gerçekleştiriyoruz. Şimdi net bir şekilde ifade edeyim bizler daha önceki yıllarda da 6 Aralık tarihinde düzenlenen fuara da karşı çıkmıştık. İMOS karşı çıkmıştı, İTSO karşı çıkmıştı, Mobilyacılar Odası karşı çıkmıştı. Bunun yapılmaması ile alakalı hem devlet nezdinde hem de TOBB nezdinde birçok girişimde bulunmuştuk. Netice itibari ile bu fuar önümüzdeki ay yine yapılıyor. Ancak biz bir irade ortaya koyduk bu tavrı iradeyi ortaya koyarken topyekûn İnegöl olarak ortaya koyduk. Bu isimler A,B,C isimleri olarak değil İnegöl olarak ortaya koyduk. “

NEYİN KAFASIDIR ANLAMIYORUM

Mobiliyum yönetimine tepki gösteren Uğurdağ “Şimdi bu iradenin dışında hareket etmek neyin mantığıdır neyin kafasıdır anlamıyorum. Bizler birçok ekonomik maddi harcamalar yaparak buraya binlerce insanı getirmeye çalışıyoruz aynı şekilde getirdiğimiz müşterilere bir kurum çıkıyor reklam adında bir afiş asıyor tasvip etmediğimiz fuarın reklamını yapıyor. Bu yapılan bizim açımızdan da İnegöl açısından da şık olmamıştır uygun olmamıştır. Reklam yapılabilir buna itirazımız yok ama bizim harman zamanımız burada özellikle son dönemlerde yaşadığımız problemlerden dolayı ihracatımızı arttırmaya çalışıyoruz İnegöl Mobilyasını dünyanın her yerine tanıtmaya çalışırken başka bir fuarın yapılması abesle iştigaldir. Bu arkadaşlarımızı metanetli olmaya akıllı düşünmeye doğru kararlar almayı tavsiye ediyorum. Bu noktada bütün firmalarımız üzgün keşke olmasaydı ancak biz işimize bakacağız. Oradaki yöneticilerimiz bir karar alırken iyi düşünsünler doğru karar alsınlar kararlarının da yansımasının şehre ne şekilde yarar veya zarar verdiğini hesap etsinler.”





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.