Yavuzoğlu 3. Şubesini Hizmete Açtı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yavuzoğlu 3. Şubesini Hizmete Açtı
12 Ağu 2016 / Cum 17:34
/ 4.754 Kez Okundu
| |

2 şubesiyle İnegöl’de hizmet veren Yavuzoğlu Oto Yedek Parça, 3. şubesini Metal Sanayisi Sitesi’nde hizmete açtı. Yoğun katılımın olduğu açılışa Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ta katıldı.

Metal Sanayi Sitesi 5. Metal Sokak üzerinde yapılan açılışta konuşan firma sahiplerinden Kadir Eçer, açılışa katılanlara teşekkür ederek, Kalender Caddesi ile Metal Sanayi’nde bulunan 2 şubeyle İnegöl’de hizmet verdiklerini belirterek, 3. şubeyi açmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

inegolonline.com/diger_resimler/1282016-173357_439198.jpg" style="height:361px; line-height:20.8px; width:645px" />

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise “Türkiye genç ve dinamik bir ülke. Türkiye bazı handikaplara rağmen bana göre Türkiye geleceğin ülkesidir. Biz müthiş bir coğrafyada bulunuyoruz. Hiçbir ülkenin bizden vazgeçmesi mümkün değil. Bugüne kadar biz sadece gücümüzün ve ne olduğumuzun farkında değildik. Bu mesele parti yâda Recep Tayyip Erdoğan meselesi değil ülke meselesi.”

“İnegöl 250 bin nüfuslu bereketli bir memleket. Burada iş yapmaya niyeti olan adama fazla fazla iş var. Gelecek günler daha güzel olacak. Herkes kendi işiyle alakalı en güzelini ve en iyisini yapacak. 15 Temmuz o kadar büyük sıkıntıydı ki Allah muhafaza aksi gerçekleşse veya Cumhurbaşkanımıza bir şey olsa biz Mısır’dan beter olurduk.”

“Amaçları Suriye’de, Irak’ta ve Mısır’da oynanan oyunların aynısını burada oynamaktı. Ama bu milletin eski bildikleri millet olmadığını, Menderes’in asıldığını 10 gün sonra öğrenen millet olmadığını cümle âlem artık öğrendi. Dikkatli olmalıyız. Yeni işyeri ülkemize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

İnegöl’ün her geçen gün büyüdüğünü belirten Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz da “Biz her şeye rağmen büyüyeceğiz, esnafımız büyüyecek. Yeni açılan işyerinin hayırlı olmasını diliyorum. Allah bol ve hayırlı kazanç versin” dedi.

Konuşmaların ardından dua sonrası işyerinin açılışı yapıldı. Açılışta katılımcılara yemek ikramı da yapıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.