Yaz Spor Okulları 790 Öğrenciyle Start Aldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yaz Spor Okulları 790 Öğrenciyle Start Aldı
#İnegöl | Haber Merkezi
24 Haz 2019 / Pzt 16:57
/ 1.208 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyespor yaz döneminin gelmesiyle birlikte her yıl düzenlendiği yaz Spor Okullarının startını bugün verdi. 2 dönem şeklinde gidiş yaz spor okullarının ilk dönemi 790 sporcuyla başladı.

Öğrencilerin Fiziksel ve Ruhsal Yönden Gelişimi Yardımcı Olmak, farklı spor aktiviteleriyle buluşturarak boş zamanlarını kaliteli ve verimli geçiriyorlarsa, her yıl İnegöl Belediyespor yakınlarındaki Yaz Spor Okulları, bugün başladı.

Bayram sonrası kayıt tasarımı ve 2 dönemi düzenli olarak yapılmakta olan bir yaz sporu okul ortamında yapılacaktır, en iyi şekilde düzenlenebilir, keyifli ve bazen vakit geçiriyor hedeflenirken, yaz sporları okulları eğitimleri 1. dönemi 24 Haziran-24 Temmuz, 2. dönemi ise 02 Ağustos- 06 Eylül ayı boyunca gerçekleştirilecek.

KAPASİTE 4 KAT ARTTIRILDI
8 ayrı branştalaşmış Yaz Spor Okullarında; Voleybolda 104, Basketbol 112, Masa Tenisinde 41, Yüzmede 300, Jimnastikte 81, okçulukta 57, Oryantiring branşında 45, spor tırmanış branşında ise 49 öğrenci kayıt yaptırdı. Toplamda 790 sporcunun yaz spor okullarının ilk döneminden faydalanacağı açıklandı. Geçtiğimiz yıl iki sene toplam 400 dolayında sporcunun yeri yerleşmiş yaz spor okulları, bu yıl içerisindeini 4 kat arttırmış oldu.

KATEGORİ SEÇİMLERİ YAPILDI
Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde yer alan Belediye Spor Salonuunda bugün kategori kategorileri yapıldığı yaz spor okullarının startı da verilmiş oldu. Ailelerin de tribünden takip edebilir sporcular, 24 Temmuz tarihine kadar kayıt yaptırdıkları branşlarda eğitim alacaklar.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.