Yemenli kardeşleri için sıraya girdiler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yemenli kardeşleri için sıraya girdiler
04 Oca 2019 / Cum 12:04
/ 14.860 Kez Okundu
| |

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulunda 4/C sınıfının “Kumbaram Para Dolsun, Yemenli Çocuklara Umut Olsun” sloganlı okul çapında Yemen’li çocuklara yardım kampanyası başlatıldı.

Program 4/C sınıfının “Kumbaram Para Dolsun, Yemenli Çocuklara Umut Olsun” sloganlı okul çapında Yemenli çocuklara yardım kampanyasının tanıtımı ve öğrencilerin bilgilendirme konuşmaları ile devam etti. 4/C sınıfı öğrencileri temsili olarak kendi harçlıklarını Yemenli öğrenciler için yapılmış kumbaralara attılar ve her sınıf için yapılmış olan kumbaraların sınıflarına dağılımını yaptılar. Birinci dönem sonuna kadar sınıflarda kalacak olan kumbaralardan çıkan paralar yetkililere teslim edilerek Yemenli çocuklara ulaştırılması sağlanacak.
Aynı okuldaki ikinci programda konuşan Okul Müdürü Nazım Adal: Savaşın ve ölümün kol gezdiği Yemen’deki yaşanan sıkıntılara karıncanın su taşıması misali gibi yardım kampanyası başlattık. Öğrencilerimiz harçlıklarından artırdıklarını kumbaralarda biriktirecekler. Bizlerde toplanan bu yardımları yerine ulaştıracağız. Öğrenci ve öğretmenlerimi böyle bir çalışmadan dolayı kutluyorum. dedi.
Program sonunda İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ve şube müdürleri bu çalışmalarda emeği geçen öğrencilere, öğretmenlerine ve velilerine teşekkür ederek memnuniyetlerini  ifade ettiler.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.