Yeni araçlar İnegöl’e geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yeni araçlar İnegöl’e geldi
21 Şub 2018 / Çar 17:36
/ 1.493 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere 2 adet Transit Kasa Kamyonet, 1 adet Damperli Kasa Kamyon ve 1 adet Sepetli Vinç alımı yaptı. 850 bin TL’ye mal olan yeni araçlar, kamuoyuna tanıtıldı.

Her geçen gün gelişen ve büyüyen İnegöl’de, yerel yönetimin hizmet seferberliği de gelişerek devam ediyor. İnegöl Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarına daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek adına araç filosuna 4 yeni araç dahil etti. Hizmet kalitesinin çıtasını daha da yükseltecek olan araçlar, bugün düzenlenen mini törenle kamuoyuna tanıtıldı.

Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan araçların tanıtımı, şantiyede gerçekleştirildi. Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu ile Park Bahçeler Müdürü Sabri Mert ve Müdürlük Personelinin hazır bulunduğu araç tanıtımında, 2 adet Transit Kasa Kamyonet, 1 adet Damperli Kasa Kamyon ve 1 adet Sepetli Vincin filoya dahil edildiği duyuruldu.

İNEGÖL BELEDİYESİ GÜÇLENİYOR
Araç tanıtımı sırasında bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, “İnegöl Belediyesi gün geçtikçe güçleniyor ve hizmet alanında daha aktif olabilmek amacıyla iş makinelerini çoğaltıyor. Yeni aralar alıyor. Bugün de Park Bahçeler Müdürlüğümüzün şantiye alanındayız. Müdürümüz ve ekip arkadaşlarımız yanımızda. Son olarak 2 tane transit kamyonet, 1 tane damperli kamyon ve ayrıca 1 tane sepetli vinç alımı yapıldı. Bunları vatandaşlarımıza da tanıtmak istiyoruz” dedi.

Bu araçların belediyeye maliyetinin yaklaşık 850 bin TL olduğunu da dile getiren Kansu, “İnşallah daha aktif, daha seri, halkımızın ihtiyaçlarını daha kolay çözebilmek için araç parkımızı genişletiyoruz. İnşallah bu araçlarımız bundan sonra Temizlik İşleri, Park Bahçeler ve Fen İşleri Müdürlüğünde devam edecek. Aldığımız bu araçların halkımıza ve Müdürlüğümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.