Yeni fuar alanına Ankara’dan örnek verdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yeni fuar alanına Ankara’dan örnek verdi
#İnegöl | Haber Merkezi
02 Eki 2019 / Çar 08:29
/ 9.553 Kez Okundu
| |

İGİAD eski başkanı Bahadır Bayraktar Ankara’da yeni yapılan fuar inşaatına devletin kurumlarının destek verdiğini İnegöl’deki fuara kimsenin destek vermediğini iddia etti.

İnegöl’de yeni fuar alanı için artan maliyetler sonrası çalışmalar durmuştu, Ankara’daki fuar alanında ise çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Kamu kurumlarının destek verdiği Ankara’da ki fuar alanından örnek veren İGİAD eski başkanı Bahadır Bayraktar “Türkiye'nin mobilya başkenti İnegöl'de haftaya mobilya fuari var. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Yaklasik 20 yıl önce mobilyaciların aralarında ön ödeme toplayarak yaptıkları fuar merkezinde. Yeni fuar merkezi de yapılacak İnşallah ama ekonomik durgunluk ve artan maliyetler engel oldu. Ankara'da da fuar merkezi inşaatı var. Çok büyük ve etkileyici. Onlara da hayirli olsun İnşallah yakın zamanda bitirirler. Niye bitirmesinler ki? Kimler tarafından yapılıyor? Ankara valiliği, Ankara büyükşehir belediyesi, Akyurt belediyesi, TOBB, Ankara ticaret odası, Ankara sanayi odası, Ankara ticaret borsası, Esnaf odaları Birliği, vs... Neden Ankara'da devletin milletin bütün kurumları seferber oluyor da, her sene 1 katrilyon dan fazla vergi veren, 1 milyar dolardan fazla dış ticareti olan İnegöl ilçesi kendi haline bırakılıyor?”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.