Yeni görünümüne kavuştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yeni görünümüne kavuştu
#İnegöl | Haber Merkezi
31 Oca 2020 / Cum 19:11
/ 1.777 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi, Akhisar Mahallesinde bulunan taziye evinin çevresinde yaptığı düzenlemeyle bölgeyi modern bir görünüme kavuşturdu.

Şehrin dört bir yanında hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, Akhisar Mahallesinde bulunan taziye evinin çevresinde yaptığı düzenlemeyle bu alanı modern bir görünüme kavuşturdu. Eski hali mezbelelik olan alanda önce zemin düzenleme çalışması ve ardından parke taşı uygulaması gerçekleştirildi. Motifli desenlerle süslenen taziye evi çevresi ve arka kısmındaki sokak, bu çalışmayla yepyeni bir görünüme kavuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, bugün beraberindeki meclis üyeleri Ahmet Kara ve Erdal Akkaya ile birlikte tamamlanan çalışmayı yerinde inceledi. İnceleme sonrası bir açıklama da yapan Dülger, “Bugün Akhisar mahallemizde bulunan taziye evimizdeyiz. Burada parke taş çalışması gerçekleştirdik. Bilindiği üzere Taziye Evimizin 2018 yılında 130 m2’lik zemin kat kısmı belediyemiz tarafından yapılmıştı. Şimdi ise 400 m2 yol parke taşı ile kaplandı. Yapılan bu çalışmanın belediyemize maliyeti 15 bin TL’dir. Bu çalışmayla taziye evimizin arka kısmındaki sokağımız da daha kullanışlı ve modern bir görünüme kavuştu. Motifli parke taş uygulamasıyla bölgenin adeta havası değişti. Mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.






Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.