Yeni hocayla ilk maç
#İnegöl | Haber Merkezi
26 Eki 2021 / Sal 19:11
/ 929 Kez Okundu
| |

Teknik Direktör değişikliğine giderek takımın başına eski hocası Şaban Yıldırım’ı getiren İnegölspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turu maçında Ankaraspor ile yarın deplasmanda karşılaşacak.

Hafta sonu sahasında Sakaryaspor karşısında alınan farklı mağlubiyetin ardından görevinden istifa eden Hasan Erkin Şimşir’in ardından Teknik Direktörlük görevine Şaban Yıldırım’ı getiren İnegölspor, Türkiye kupası macerasına başlıyor.


Bordo Beyazlı temsilcimiz, Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turu maçında ligdeki rakibi Ankaraspor ile karşılaşacak. Osmanlı Stadında oynanacak olan mücadele saat 14.00’te başlayacak. Maçı ise Reşat Onur Coşkunses yönetecek.


Ligde istediği sonuçları alamayan İnegölspor, kupada kazanarak moral bulmak istiyor. Sezonun açılış maçında karşılaşan iki takım sahadan 1-1 beraberlikle ayrılmıştı.

3. Eleme Turu'na Süper Lig'den Adana Demirspor, Altay, Fraport-Tav Antalyaspor, GZT Giresunspor ve Yukatel Kayserispor, TFF 1. Lig'de yer alan 19 takım, TFF 2. Lig'den 38 takım ve ZTK 2. Eleme Turu müsabakaları sonucunda tur atlayan TFF 3. Lig'den 25 takım olmak üzere toplam 87 takım katılıyor.

Kastamonu’da yaşanan sel felaketinin olumsuz etkileri nedeniyle Ziraat Türkiye Kupası'na katılmayacak olan GMG Kastamonuspor ile eşleşen GZT Giresunspor bu turu bay geçecek. Kupada Üçüncü Eleme Turu müsabakaları tek maç eleme usulüne göre oynanacak.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.