Yeni Mahallede Çevre Düzenlemeleri Sürüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yeni Mahallede Çevre Düzenlemeleri Sürüyor
#İnegöl | Haber Merkezi
26 Haz 2019 / Çar 19:35
/ 1.446 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi, daha modern bir kent oluşturma adına hizmet seferberliğini sürdürüyor. Bu kapsamda Yeni Mahallede yol ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi.

Şehri geleceğe taşıyacak çalışmaları bir bir hayata geçiren İnegöl Belediyesi, daha modern bir kent oluşturmak adına hizmet seferberliğini sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Yeni Mahalle Hamzabey Caddesi ile Metin Sokak kesişiminde bulunan alanda yol ve yeşil alan düzenlemesi yapıldı.

DAHA KONFORLU YAŞAM ALANLARI
Belediye Başkan Vekili Ahmet Kara, bugün yol yapım çalışmaları tamamlanan ve yeşil alan çalışmaları sürdürülen alanda incelemelerde bulundu. İnceleme sonrası çalışma hakkında açıklamalarda bulunan Kara, “İnegöl’ümüzün çevresiyle daha yaşanılabilir ve örnek bir şehir olması, vatandaşlarımızın layık olduğu konforlu bir şehir hayatını ortaya koymak adına çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Katılımcı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımızı vatandaşlarımızın taleplerini de dikkate alarak sürdürüyoruz. Bu doğrultuda vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Hamzabey Caddesi ve Metin Sokak kesişiminde bulunan, aynı zamanda imar planında yol ve yeşil alan olarak tanımlı olan alanda bölgenin imar planına uygun olarak düzenleme yapıldı” dedi.

60 METRE YOL, 350 M2 YEŞİL ALAN
Çalışma hakkında teknik bilgiler de paylaşan Başkanvekili Kara, “Yapılan düzenlemeden bahsetmek gerekirse; 60 metre uzunluğundaki yolda parke taşı kaplaması ve 350 metrekare alanda yeşil alan düzenlemesi yapıldı. Yine çalışma kapsamında 140 metre bordür ve 300 metrekare parke taşı kullanıldı. Bu çalışmaların da toplam maliyeti 12 bin TL’dir. Sağlıklı ve estetik açıdan doğayla uyumlu yaşayan mekanlar oluşturma adına çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Yapılan tüm çalışmalarımızın hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.