Yeni Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yeni Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş oldu
06 Nis 2018 / Cum 17:58
/ 8.041 Kez Okundu
| |

İTSO başkanlık seçimlerinin ardından son olarak yapılan seçimle yeni meclis başkanlığına Mahmut Demirtaş seçildi.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası'nda başkanlık seçiminin ardından son olarak meclis başkanı da yapılan seçimle belli oldu.

Yavuz Uğurdağ'ın İTSO başkanı olduğu seçimin ardından, Mahmut Demirtaş tek aday olarak İTSO Meclis Başkanlığına seçildi. Başkan yardımcılıklarına ise İbrahim Demir ve İsmail Sülek katip üyeliğe ise İsmail Karakaşlı seçildi.

39 geçerli oyun kullanıldığı meclis başkanlığı seçiminde sandıktan 8 boş oy çıktı.

Böylece İTSO'da seçim maratonu resmi olarak tamamlanmış oldu.

TARAFSIZ OLACAĞIM

Yeni meclis başkanı Mahmut Demirtaş yaptığı açıklamada “Bu dönemde yapacağımız çalışmaların İnegöl Ticaret Sanayi odası adına katkı sağlayacağına katılıyor ve umuyorum. Değerli meclis üyelerimiz meclis çalışmalarında eşitlik ve tarafsızlık içinde yürütülmesinde son derece kararlı olacağıma şimdiden söz veriyorum. Bu görevi devraldığım değerli büyüğüm Ahmet Uğur’a teşekkür ediyorum.  İnegöl Ticaret Sanayi Odası’nda bugüne kadar görev yapmış tüm meclis üyesi arkadaşlarımıza büyüklerimize teşekkür ederken aramızdan ayrılmış ahirete intikal etmiş tüm meclis üyelerine Allah rahmet eylesin. Meclisin birinci açılış konuşmasını yaparken göstermiş olduğunuz teveccühe şükranlarımı sunuyorum. 47 meclis üyesi arkadaşıma teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. “

İNEGÖL ONLİNE DUYURMUŞTU

Öte yandan Mahmut Demirtaş’ın tek aday olarak meclis seçimlerinde başkan aday olacağını İnegöl Online önceden duyurmuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.