Yeni Yönetim İşbaşı Yaptı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yeni Yönetim İşbaşı Yaptı
17 Oca 2016 / Paz 12:54
/ 490 Kez Okundu
| |

10 Ocak’ta yapılan kongresini yapan İnegöl Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimi düzenlenen kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ EN ÜST SEVİYEDE TUTACAĞIZ

Kahvaltı sonrası konuşan dernek başkanı Özgen Kurşun, “Bilindiği üzere; İnegöl Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneğimiz’in 10 Ocakta yapılan kongresi ile göreve gelmiş bulunuyoruz. Bu bir bayrak yarışı ve nöbet değişimidir. 1990 yılında kurulan derneğimize, kurulduğu günden bu güne emeği geçmiş tüm dernek başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine ve Posoflu hemşerilerime teşekkür ediyorum. Güzel ilçemiz İnegöl adeta bir kültür mozaiğidir. Bu kültür mozaiğinde balkanlardan, Kafkaslardan ve yurdumuzun hemen her köşesinden göç etmiş insanlar, barış ve huzur içerisinde yaşamaktadır. Posoflular da bu mozaiğin büyük bir parçası ve ilçemize değer katan kalıtsal yapı taşıdır. Bu mozaiği devam ettirmek için aldığımız görevi en iyi şekilde yürütebilmek adına göreve gelmiş bulunuyoruz. İlk icraatımız olarak; basınımızla yeni yönetimimizi tanıştıralım ve basınımızla istişare edelim istedik.

Bizler de; yeni yönetimimizi oluştururken, Posof’u merkez ve köyleriyle bütünüyle kucaklayacak ve bulunduğu yere katkı sağlayacak şekilde dizayn ettik. Geçmiş yönetimlerimizin desteğini, gönüllü arkadaşlarımızın katkısını her zaman görmek istiyoruz. Bu inançla gelecek hedeflerimizi planlıyor ve çalışmalarımıza başlıyoruz. Heyecanlıyız. Hevesliyiz. Genç ve dinamik bir ekibe sahibiz. Yaklaşık 20 binin üzerindeki nüfusun bize yüklediği sorumluluğun farkındayız. İlerleyen günlerde protokol ziyaretlerimiz ve çeşitli kademelerle istişare toplantımız olacak. Hedef projelerimiz ve ilçemizin bizden istedikleri konuları masaya yatırıp planlamalar yapacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle yapacağımız çalışmaların İnegöl’ümüze, Bursa’mıza ve tüm Posof camiasına hayırlar getirmesini diliyor, birlik ve beraberliğimizin ilelebet sürmesini temenni ediyorum. Posoflular Kültür ve Yardımlaşma Derneğimiz; hemşerilerimizin sorunlarına çözüm üretmek, sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunmak, birlik ve beraberliğimizi en üst düzeyde tutmak, genç-yaşlı, kadın-erkek tek vücut olarak kültürümüzü en güzel şekilde yaşatmak, ihtiyacı olan kişilerin yanında yer almak ve bulunduğu yere değer katmak amacıyla kurulmuştur. Derneğimiz kurulduğu günden bu yana da bu amaç doğrultusunda çalışmalar yapmıştır.” Dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.