Yenice Belediyesinden Asfalt Atağı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yenice Belediyesinden Asfalt Atağı
 :
/ 1.356 Kez Okundu
| |

Yenice Belediyesi, Yenice beldesi ve Edebey Köyü arasındaki geçiş yolunda önce kamulaştırma çalışması yaparak yolu genişletti, ardından da 500 bin TL maliyetle yolun asfaltını yeniledi.

 

Yenice Belediyesi, 2013 yılı yatırım programına aldığı Yenice beldesi ile Edebey köyü arasındaki bağlantı yolunda asfaltlama çalışmalarına başladı. Kamulaştırma çalışması yaparak yolu genişleten Yenice Belediyesi, asfaltlama çalışmalarına da başladı. 2 bin ton sıcak asfaltın döküleceği yolun maliyeti ise 500 bin TL.

Yapılan asfalt çalışması hakkında açıklamalarda bulunan Yenice Belediye Başkanı Hasan Aksu, “Belediyemizin 2013 yılı yatırım programına aldığı Yenice kasabası ve Edebey köyü bağlantı yolu, Belediyemiz imkanları ile önce kamulaştırma çalışmaları yapılarak genişletildi. Yolun alt temeli de belediyemiz Fen İşleri ekiplerince tamamlandı. Asfalt çalışmaları da Yenice Belediyemiz tarafından ihale edilerek ihale sonucunda Ergünler yol yapı inşaat firmasına verilmiştir. Firma ihale sorası çalışmalara başladı. Yeniceli hemşerilerimize ve Edebey köyü halkına hayırlı olsun” dedi.

 

Başkan Aksu, Yenice beldesi ile Edebey köyü yol genişliğinin 7 metre olduğunu, yolun uzunluğunun ise 1 kilometre olduğunu ifade ederek; “Toplam 2 bin ton sıcak asfalt döküldü. Asfaltlamanın maliyeti ise 500 bin TL’dir” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.