Yenice Köprülü Kavşağı yonca kavşağa dönüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yenice Köprülü Kavşağı yonca kavşağa dönüyor
19 Mar 2019 / Sal 18:57
/ 29.478 Kez Okundu
| |

Yeniceköy köprülü kavşağında trafik ışıklarının sonuç vermemesi sonrası yonca kavşak çalışmalarına start verildi.

Geçtiğimiz Ağustos ayında İnegöl Online olarak uyarıda bulunarak Yenice Köprülü Kavşağı’na konulan ışıkların çözüm olmayacağını bölgede trafiğin artacağını ve yokuşa konulan trafik ışıklarının kışın buzlanma nedeniyle kazalara neden olacağını ifade ederek çözümün yonca kavşağı ile çözüleceğini belirtmiştik.

7 AY SONRA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü, Yeniceköy köprülü kavşağında yonca tipi kavşak uygulaması için çalışmalara başladı. İnegöl Belediyesi’nin girişimcileri ve kamulaştırma desteği ile startı verilen projede ilk adım olarak Akhisar Mahallesi istikametinden Bursa’ya dönüş bölgesinde çalışmalar başladı.

ÜZERİNE ÇALIŞTIĞIMIZ FARKLI LOKASYONLAR VAR

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban “Ağaç İşleri Bölgemiz var… Tabi bunlarla ilgili devam ettiğimiz, üzerinde çalıştığımız farklı lokasyonlar da var ama yeri ve zamanı geldikçe inşallah kamuoyuyla ve önceliklerine göre paylaşmak istiyoruz. Ben yapılan hizmetin, yapılan emeğin inşallah bu şehre faydalı ve hayırlı olacağını düşünüyorum. Pek çok insanın bu yolu yapmakla hayır duasını alacağız. Beraberinde güvenli, huzurlu, rahat bir şekilde trafikte seyretmelerini, gidecekleri noktalara ulaşmalarını sağlayacağız.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.