Yeniceköy’e mahalle muhtarlık binası

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
23 Eki 2015 / Cum 17:54
/ 1.366 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi tarafından yaptırılan Yeniceköy Mahallesi Muhtarlık Binası hizmet vermeye başladı.

 

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni muhtarlık binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

HİZMET VATANDAŞIN AYAĞINA

Aktaş; “İnegöl Belediyesi olarak özellikle kırsal mahallelerimizin belediyemize bağlanmasından sonra yeni bir hizmet düsturumuz ve yeni bir hedefimiz var. Merkezdeki tüm hizmetleri imkânlar dâhilinde kırsal mahallelerimizde de sağlamak istiyor ve hizmeti halkımızın ayağına götürmeye çalışıyoruz”

 

BİLGİ KÜLTÜR EVİ DE AÇTIK

“Bu kapsamda Yeniceköy Mahallemizde de bir takım çalışmalar yaptık. Öncelikli olarak mevcut belediye binamızda bir takım düzenlemeler yaparak tahsilat memuru, zabıta ve hizmet masasından oluşan personellerimizi burada görevlendirdik. Burada yapılacak iş ve işlemlerin daha hızlı yapılması için bir personelimizi de koordinatör olarak burada görevlendirdik. Akabinde kütüphane binasında bulunan bilgi kültür evini belediye ek hizmet binasına taşıyarak çocuklarımızın kolay ulaşabileceği daha ferah bir mekâna taşıma işlemi yapıldı. Bugünde yeni çalışmalarımızdan biri için buradayız. Merkezinde ihtiyaç duyulan Yeniceköy mahalle muhtarlık binası ile ilgili çalışmaları tamamladık” dedi.

 

MALİYETİ 25 BİN TL

“Yeni muhtarlık binası Yeniceköy Mahallesi Ek Hizmet Binamızın hemen karşısında, park içerisinde inşa edilmiştir” diyen Aktaş; “Yaklaşık 25 m2 olarak yapılan muhtarlık binasının belediyemize maliyeti 25 bin TL olacaktır. Binanın tamamlanmasının ardından Yeniceköy mahalle muhtarlığı bu yeni binada faaliyet göstermeye başlamıştır. Binanın yapımının tamamlanmasıyla birlikte çevresinde gerekli düzenleme yapılarak meydana uyum sağlaması sağlanmıştır. Yapılan bu çalışmaların Yeniceköy mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yeniceköy Mahallesi Muhtarı Şükrü Kutluca da Başkan Aktaş’a ve İnegöl Belediyesi’ne teşekkür etti. Aktaş, Kutluca’ya çiçek takdiminde de bulundu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.