Yeniceköylüler seferlerin artırılmasını istiyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yeniceköylüler seferlerin artırılmasını istiyor
#İnegöl | Haber Merkezi
17 Tem, 2021 / Cmt 19:29
/ 3.448 Kez Okundu
| |

İnegöl’e bağlı Yeniceköy Mahallesi sakinleri, mahallelerine halk otobüsü seferlerinin saat başı olmasından yakınırken, daha önceki yıllarda yaptıkları taleplerin yetkililer tarafından karşılık bulmadığını belirtti.

2014 yılı itibarı ile Büyükşehir Yasası kapsamında İnegöl Belediyesine bağlanarak mahalle olan Yeniceköy Mahallesinde ulaşım konusunda sorun yaşanıyor.
Ulaşımı BURULAŞ tarafından sağlanan Yeniceköy sakinleri saat başı konulan otobüs seferlerinin yeterli olmadığını iddia etti.
Özellikle akşam ve sabah saatlerinde aşırı yoğunluğun olduğunu söyleyen mahalle sakinleri, “Gün içerisinde saat başı otobüs kalksın ancak yoğunluğun olduğu saatlerde en azından yarım saatte bir otobüs seferi olsun. İnsanlar bir saat boyunca duraklarda bekliyor. Sonra insanlar neredeyse kucak kucağa otobüste yolculuk ediyor. Zaten pandemi ile mücadele ediyoruz, birde böyle otobüste sıkış pıkış yolculuk yapmak bizi riske atıyor. Sürekli olarak bu şekilde otobüs sorunu yaşıyoruz. Bazende uzun süre durakta bekliyoruz, dolu olduğu için yolcu almayan otobüsü sadece seyrediyoruz. Artık yetkililerimizden sesimize kulak vermelerini bekliyoruz.” İfadelerini kullandılar.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.