Yenicespor Kritik Maçı Kazandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yenicespor Kritik Maçı Kazandı
03 Mar 2016 / Per 15:54
/ 640 Kez Okundu
| |

Süper Amatör küme B Grubunda mücadele eden Yenicespor, Ligin bitimine 3 hafta kala, ligde kalma adına çok büyük öneme sahip olan Ertuğrul Gazi Mesken Spor maçını 2-1 kalarak umutlarını son haftalara taşıdı.

Yenicespor teknik direktörü Erdoğan Sarıuşak Mesken spor maçını değerlendirdi:

Çok Gol Kaçırdık

Rakibimiz ligden düşmesi kesinleşmiş rahat bir takım hüviyetinde maça başladı. Hafta içerisinde söylemiş olduğum gibi kazanmamız gereken olmazsa, olmaz maçlardan biriydi. Maçı 2-1 kazandık,ama bizim açımızdan çok zor bir maç oldu. Futbolcularımız, geçen haftaki Zafer spor maçındaki oyunun dörtte birini oynasalardı, çok farklı skorla sahadan ayrılabilirdik. Özellikle ve ısrarla en zor rakiplerin bu tür takımlar olduğunu anlatmamıza rağmen, sporcularımız,nasıl olsa maçı alırız havasında oynadılar. Buna rağmen 1-0 öne geçtik. Girdiğimiz net golleri değerlendiremedik,fizik kurallarını alt-üst eden goller kaçırdık. Rakibimizin tek tük hücum pozisyonlarında, yine gereksiz duran toplardan yediğimiz golle bocaladık. Fakat toparlanıp 2.golü bulduk ve maçı kazanmasını bildik. Bizim için önemli olan maçı her ne şartlar olursa olsun kazanmaktı. Çünkü son iki hafta telafisi olmayan maçların arefesine girdik.

Ligde Kalacağız

Rakibimiz konumundaki Bordospor ile Pazar günü deplasmanda, aramızda beş puanlık avantajla maça başlayacağız. Realist olup,duygularımızla değil,mantıklı,futbolun gereklerini yerine getirip,ligde kalmayı garantileyeceğimiz sonucu alacağız. Rakibimiz bizi yenmeye, umudunu son haftaya taşımak için, her şeyini ortaya koymaya çalışacaktır. Bizde onların umutlarını söndürecek mücadeleyi ortaya koyup,teknik,taktik anlamda yapabileceklerimizi salı gününden itibaren antrenmanlarla çalışarak futbolcularımıza anlatıp, uygulayacağız. Ben futbolcularıma güveniyorum,onlarda benim güvenimi boşa çıkarmayacaklardır. Yenice'ye mutlu olarak döneceğiz.

 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.