Yenicespor’a Şampiyon Hoca

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yenicespor’a Şampiyon Hoca
28 Tem, 2016 / Per 18:49
/ 1.080 Kez Okundu
| |

Bursa Süper Amatör Lig ekiplerinden Yenicespor, 2016-2017 sezonunda takımın başında görev yapacak ismi belirledi.

Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına başlayan Yenicespor, Teknik Direktör olarak Bursa Gürsu Belediyespor’u şampiyonluğa taşıyarak Bal ligine çıkaran Osman Kara ile anlaştı.

İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Yenicespor Başkanı Sebahattin Göztepe “Hedeflerimiz doğrultusunda yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde teknik direktörlük görevine Osman Kara’yı getirmiş bulunmaktayız. Geçtiğimiz sene Gürsuspor da başarılı bir sezon geçiren hocamız, aynı başarıyı kulübümüzde göstereceğine inanıyoruz. Transferlerimizi yapıp sezona hazır girmek istiyoruz. Bu yılki hedefimiz Bal ligine yükselmektir.” Dedi.

Yenicesporun yeni teknik direktörü Osman Kara 1977 Artvin doğumlu. Uludağ Üniversitesi Beden Eğitimi Ve Spor Bölümü mezunu. 7 Yıl Gürsu Belediyespor altyapısında genel koordinatör ve çeşitli yaş gruplarında antrenör olarak görev yaptı. Altyapıda sayısız şampiyonluklar yaşadı. 2015-2016 sezonunda Gürsu Belediye Spor A takımı antrenörlüğüne getirildi ve ilk yılında Gürsu Belediyespor ile Bursa Süper Amatör kümede şampiyonluk yaşayarak, katıldığı Play-Off maçları sonunda takımını Bal ligine çıkardı.

Yapılan anlaşma sonrasında Osman Kara açıklamalarda bulundu. Kara “Ortak hedeflerimiz olan güzel bir camiaya geldiğimi düşünüyorum. Geçtiğimiz yıl Gürsu Belediyesinde başarılı bir sezon geçirdim, aynı başarıyı Yenicespor ile yaşayacağıma inanıyorum. Hedefimiz başarılı bir sezon sonunda Bal ligine yükselmek. Bana güvendikleri için Kulüp Başkanımız Sebahattin Göztepe’ye ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.” Dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.