Yenicespor’dan Kurtuluş’a cevap!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yenicespor’dan Kurtuluş’a cevap!
16 Mar 2017 / Per 16:51
/ 2.151 Kez Okundu
| |

Yenicespor Kulübü Başkanı Sebahattin Göztepe; Kurtuluşspor cephesinin Yenicespor’a yönelik başlattığı düşmanlığa yönelik olarak; “Biz özür dileyecek bir şey yapmadık. Susmayı tercih ediyoruz” dedi.

Yenicespor Kulübü Başkanı Sebahattin Göztepe, Süper Amatör Lig A Grubu’nda kendileri ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Kurtuluşspor’un kendilerine yönelik başlattığı düşmanlığa ilişkin açıklamalarda bulundu.

UYGUNSUZ VE AHLAK DIŞI HAREKETLER

Konu ile ilgili konuşan Başkan Göztepe, “Yenicespor Kulübü olarak Kurtuluşspor yöneticilerinin kulübümüz hakkında yaptıkları açıklamaları üzüntüyle karşılıyoruz. Almış olduğumuz karar, şahısların bireysel kararı değil, yönetim kurulunun aldığı karardır. Biz kimseyi düşman ilan etmiyoruz. Gerektiğinde her platformda bir araya geliriz, İnegöl kulübüyüz, İnegöl kulübü olmaktan da mutluluk duyuyoruz. Bizim şahsımıza yapılan esefle kınadığımız açıklamalarda Kurtuluşspor’un 1 hafta önce Yenicespor sahasında Yenicespor taraftarlarına yaptığı uygunsuz, ahlak dışı ve 2 İnegöl kulübünün birbirine yapmayacağı hareketleri meydana getirip ağır tezahüratlarda yaptıklarını gözden geçirip iğneyi kendilerine, çuvaldızı başkalarına batırmaları gerekmektedir. Bu konunun dallanmasını istemiyoruz, iki kulübün karşı karşıya gelip düşman ilan etmesine kulübümüz adına yer vermiyoruz. Önümüzdeki hafta Kurtuluşspor’a ve tüm ilçe takımlarımıza başarılar diliyorum.”

ÖZÜR DİLEYECEK BİR ŞEY YAPMADIK

“Kurtuluşspor önceki hafta, taraftarlarımıza, futbolcularımızın eşlerine ve Yenicelilere hakaretler, küfürler etmişlerdi. Bugün Kurtuluşspor neden cezalı olduğunu düşünmeli. Cezalı olduğu maçlarını Yenişehir’de oynuyordu. Biz hiçbir kulüple bugüne kadar ters düşmedik, kavgamız olmadı. Bizim hiçbir maçımızda olay çıkmadı. Bu futboldur, maç 90 dakika, verilen kararlar değişmiyor. Bütün maçlardan sonra hakemleri, rakip hocaları, rakip oyuncuları tebrik ederim. Hiçbir hakem hakkında yorum yapmam. Puan durumuna bakarsak üst sıralar birbirine çok yakın puanlarda. Kurtuluş yenilirse Play-Off’a gidemiyor, ben yenilirsem ben Play-Off’a gidemiyorum. Böyle bir tablonun olduğu yerde bu açıklamalar, İnegöl kamuoyunu yormak, İnegöllü sporseverleri birbirine düşürmeye yöneliktir. Kulübümüz bunu hak etmiyor. Suskunluğumuzu koruyacağız, susmayı tercih ediyoruz. İnegöl kamuoyunda Yenicespor’un, Yeniceköy Mahallesi’nin İnegöl’e düşman edilmesine karşıyım. Bunda kulüp olarak özür dilenecek bir şey varsa özür dilemeye hazırız ama özür dileyecek bir şey yapmadık” ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.