Yenicespor’dan Orta Sahaya Takviye

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yenicespor’dan Orta Sahaya Takviye
12 Ağu 2016 / Cum 21:45
/ 316 Kez Okundu
| |

Bursa Süper Amatör Liginde mücadele edecek iyi bir kadro kurmak isteyen Yenicespor, Ahmet Kaan Yoldaş ile anlaştı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreni sonrasında açıklamalarda bulunan basın sözcüsü Ali Göztepe “Hedefimiz doğrultusunda gerekli mevkilere transferler yapıyoruz. Bu manada ofansif mevkimize güç katacak, geçen sene Gürsu Belediyespor ile Bal ligine yükselme sevinci yaşayan Ahmet Kaan Yoldaş ile anlaşmış bulunmaktayız. Kendisine ve takımımıza hayırlı olsun. Sezon içindeki tüm rakiplerimize ve futbol camiasına, sakatlıklardan uzak, sahalarda görmek istemediğimiz olayların yaşanmadığı, sporun dostluk ve barıştan ibaret olduğunun unutulmadığı bir sezon geçirmelerini dilerim” dedi.

Tecrübel Oyuncu Ahmet Kaan Yoldaş “Hedefleri olan kulüplerde şampiyonluklar yaşadım. Yenicesporun da hedeflerinde ortak paydada buluştuk. Artık sadece Yenicespor için başarı terleri dökeceğim ve takımımızı bir üst lige çıkartmak için elimden gelenin fazlasını yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah başarılı olacağız” dedi.

AHMET KAAN YOLDAŞ KİMDİR ?

25 Yaşında, Orta saha da 10 numara pozisyonunda oynayan Yoldaş, Futbola Bursa Cihan spor da başladı. Sırasıyla Yeşil Bursa, Mudanyaspor, Edremit Belediyespor, Sındırgı Belediyespor ve son olarak 2 sezon boyunca Gürsu belediyespor takımında oynadı. Gürsu Belediyespor ile Bursa süper amatör kümede şampiyonluk yaşayarak takımı Bal ligine yükseltmiş oldu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.