Yeniden Refah Partisi 2 projesini açıkladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
 Yeniden Refah Partisi 2 projesini açıkladı
#İnegöl | Haber Merkezi
18 Mar 2024 / Pzt 16:41
/ 641 Kez Okundu
| |

Yeniden Refah Partisi'nin İnegöl belediye başkan adayı Mehmet Kaygusuz, Aşağıballık Mahallesi'ni ziyaret etti. İki önemli projeyi tanıtan Kaygusuz, İnegöl'e değer katacaklarını ve şehri daha yaşanabilir hale getireceklerini söyledi.

Seçimlere 12 gün kala, Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayı Mehmet Kaygusuz, Aşağıballık Mahallesi'ni ziyaret etti. Köyün önemli sorunlarına ve çözüm önerilerine değinen Kaygusuz, İnegöl'e değer katacak iki önemli projesini tanıttı.

İNEGÖL'E NEFES ALDIRACAK İKİ DEV PROJE

YENİ ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ PROJESİ

Mevcut terminalin yetersizliği göz önüne alınarak, şehir merkezinin dışında, ana yola ve önemli kavşaklara kolay erişim sağlayacak bir konumda modern bir terminal inşa edilecek. Geniş bekleme salonları, bilet satış ofisleri, yiyecek ve içecek alanları, çocuk oyun alanları ve elektrikli araç şarj istasyonları gibi imkanlar sunacak terminal, çevreye duyarlı tasarımı ile de şehrin estetiğine katkıda bulunacak.

ÇEVRECİ VE KONFORLU KAPALI PAZARYERİ PROJESİ
Pazartesi, Cumartesi ve Mesudiye pazaryerlerini modern standartlara taşımayı amaçlayan proje, alt katında geniş bir otopark alanı, üst katında ise çeşitli satış standlarına ev sahipliği yapacak şekilde tasarlanacak. Üstü kapalı yapı, tüm hava koşullarına karşı koruma sağlayacak, güneş panelleri ile yenilenebilir enerji kullanımı ve hanımefendiler için özel el işi ve yerel ürünler alanı gibi yeniliklerle donatılacak.

PROJE KİTAPÇIĞI VE INSTAGRAM DAVET

Mehmet Kaygusuz, bu projelerin İnegöl'ün gelişimine ve kalkınmasına önemli bir katkı sağlayacağını vurguladı. Proje kitapçığının hazır olduğunu ve dağıtıma başlayacağını belirten Kaygusuz, projelerini merak eden vatandaşları Instagram sayfasında incelemeye davet etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.